fbq
Kotimaa
06.05.2022 15:59
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Ellen Jokikunnas

Ellen Jokikunnas häärää erikoisen remonttiprojektin parissa: ”Miks mä lähin tähän” – tästä on kyse

Kotimaa
06.05.2022 15:59
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Televisiosta tuttu juontajatähti Ellen Jokikunnas on aloittanut kunnianhimoisen remonttiprojektin. Tähti on päivittänyt sen etenemisestä Instagram-tilinsä tarinat-osioon jo muutaman päivän ajan.

Tarinoista paljastuu, että kyseessä on 2000-luvun alun asuntoauton kunnostus. Parikymmentä vuotta vanha auto on projektin alussa tyhjennetty patjoista ja kaapin ovet oli irrotettu. 

Ellenin tavoitteena on tehdä muodonmuutos menopelille, ja saada siitä viihtyisä.

Urakka onkin ollut melkoinen. Esimerkiksi kaapinovien helojen irroitukseen ja hiontaan upposi Ellenin mukaan kaikkiaan kuusi tuntia. Pohjamaalauksen jälkeen hän siirsi ne kuivumaan kevätaurinkoon. Sitten kyytiä saivat vanhat verhoilulevyt.

Lue myös: Ellen Jokikunnas lähti miehensä kanssa Italiaan - lomakuvat ihastuttavat: "Täydellistä!!"

Aamupala työmaalla

Eilen (5.5.) juontaja esitteli projektinsa etenemistä videotarinassaan.

- Tervetuloa. Haluan esitellä tätä sisustusta. Tää on tota… viimeisintä huutoa. Olen ajatellut, että tällainen boheemi, boho-style sopisi. Täällä on kaikki mun lemppariasiat.

- En tiedä, miksi lähdin tähän projektiin. Tämä on ihan hirveä homma! Aivan hirveä homma, hän vitsailee keskellä kaaosta.

Autossa on jos jonkin sortin porakonetta ja maalipurkkia esillä. Hanke kuitenkin etenee pala palalta, ja tänäänkin aamulla 6.5. Ellen oli maalailemassa seiniä.

- Aamiainen asuntoautossa. Niin nättiä, Ellen kirjoitti kuvassaan, jossa koreili tomaattivoileipiä.

Ellenin puuhien etenemistä voi seurata hänen profiilinsa kohokohdasta, joka löytyy ”Camper Kikotin” -nimellä hänen Instagram-käyttäjätililtään.

Lue myös: Ellen Jokikunnas juhlii 12 vuotta yhdessä rakkaansa kanssa – harvinaiset kuvat ihastuttavat