fbq
Kotimaa
28.10.2022 13:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Sergeyn albumi, Seiskan arkisto, Instagram
Sergey Hilman
”Eikö sua hävetä” – Hiustensiirrossa käynyt Sergey Hilman meni pää veressä illalliselle: taustalle ilmestyi maailmankuulu julkkisteurastaja Salt Bae
Kotimaa
28.10.2022 13:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Sergeyn albumi, Seiskan arkisto, Instagram

Hiustensiirrossa käynyttä tosi-tv-komistusta Sergey Hilmania ei nolostuttanut kulkea julkisilla paikoilla, vaikka hänen päässään koreili side ja 2 000 uudenkarheaa hiustuppea. Artikkelissa on kuvia, jotka eivät sovellu herkille.

Sergeylle on aiemmin tehty muun muassa nenäleikkaus, jonka jälkeen häntä ujostutti lähteä ulkoilmaan. Vuosia myöhemmin ja useiden kauneuskirurgisten toimenpiteiden jälkeen ujoutta ei enää ole.

- Moni on kysynyt, että "eikö sua hävetä tuon näköisenä kulkea kaupungilla". No, onhan se aikamoinen näky, kun menen pää veressä illalliselle ja takaraivo sheivattuna. Mutta kannan sen ylpeästi, koska olen aina halunnut kauniin hiusrajan. Ihmisten katseet ovat pieni paha.

- Lääkäri myös sanoi, että minun pitää liikkua, jotta veri kiertäisi. Olen kyllä tottunut huomioon, ja on hauska, kun ihmiset tuijottavat, hän pamauttaa.

Lue myös: Rintaleikkaukseen lähtevä Henny Harjusola säästää vanhat implanttinsa: ”Annan ne asiakkaille stressileluiksi!”

Sergey Hilman
Sergeyn hiusraja laitettiin uusiksi kolmannen hiustensiirron avulla.

Luksusravintolaan

Tv-kasvo suuntasi kainostelematta hienoon Cipriani-ravintolaan, ja napsi aterioinnin ohella selfieitä.

Sergey sanoo, että julkimoidenkin suosimaan ravintolaan ilmestyi äkkiarvaamatta kaikkien tuntema teurastaja ja kokkitähti Nusret Gökçe, eli viisi vuotta sitten superjulkkikseksi noussut Salt Bae, jolla on lähes 50 miljoonaa seuraaja Instagramissa.

- Saimme pöydän minulle ja Henny Harjusolalle. Alkoholi oli minulta kielletty, mutta onneksi sain nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta. 

- Yhtäkkiä taustalle ilmestyi tämä Salt Bae, jonka kanssa kaikki ryntäsivät ottamaan kuvia. Minä tyydyin ottamaan kauniin selfien. Erittäin hauska päivä kaikkinensa, Sergey nauraa.

Lue myös: Henny Harjusolan yllätyspaljastus: hankin entistäkin suuremmat silikonirinnat – tällaiset ne ovat!

Sergey Hilman
Tässäkö vuoden eeppisin selfie? Leikkauspöydällä runneltu tv-kasvo ei epäröinyt kaapata julkkiskokkia mukaan viekkaaseen salakuvaan. - Julkaisin tämän somessa ja sain kommenttivyöryn, Sergey nauraa.

”Ottakaa vakavasti”

Sergey muistuttaa, että vaikka hän puhuu leikkausmatkastaan tyylilleen ominaisella hauskalla tavalla, kauneuskirurgiset toimenpiteet on otettava vakavasti.

- Älkää silti pelätkö. Jos valitsette klinikan oikein, kaikki menee hyvin. Ottakaa myös kaveri mukaan tueksi, niin kaikki tuntuu helpommalta. 

Tosi-tv-tähden mukana matkalla on vaikuttaja Henny Harjusola, jolle tehtiin rasvaimu ja uudet rinnat.

Lue myös: Ohhoh! Sauli Koskiselta ja Sergey Hilmanilta yllätysuutinen: "Me olemme..."

Tilaa Seiskan uutiskirje! »