fbq
Kotimaa
23.02.2022 09:25
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
laura malmivaara
Eeva: Laura Malmivaara, 48, kertoo yllätysraskaudestaan - teetti kaikki mahdolliset testit sikiölle
Kotimaa
23.02.2022 09:25
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Seiska paljasti joulukuussa, että näyttelijä Laura Malmivaara, 48, odottaa kolmatta lastaan.

Lue myös: Laura Malmivaara, 48, on raskaana!

Nyt Laura kertoo tuoreessa Eeva-lehdessä, että hän ja puolisonsa Sami haaveilivat kauan yhteisestä lapsesta.

– Olemme haaveilleet yhteisestä lapsesta jo pitkään, ja annoimme elämän yllättää. Tässä iässä saa olla kiitollinen, että tulee vielä raskaaksi. Se tuntuu kuin lahjalta, Laura toteaa.

Laura paljastaa haastattelussa pariskunnan teettäneen kaikki mahdolliset testit ja käyneen yksityisellä puolella myös 4D-ultraäänitutkimuksessa. Laskettu aika on huhtikuussa. Lauralla on entuudestaan 17- ja 15-vuotiaat tyttäret entisestä liitostaan ohjaaja Aku Louhimiehen kanssa. Samilla on 12-vuotias tytär.

Laura on antanut Eeva-lehdelle yhteishaastattelun oman isänsä, Jouni Malmivaaran, 73, kanssa. Laura kertoi vanhemmilleen kasvotusten raskaudestaan.

- Tieto uudesta tulokkaasta veti hiljaiseksi. Ajattelin, että älä pilaile, mutta pian tajusin, että totta se on. Tunne oli hieno, Jouni sanoo.

Jounilla ja hänen vaimollaan on kolme lasta ja viisi lastenlasta, joista vanhin täytti tänä vuonna kaksikymmentä. Lauran vauva on siis iltatähti myös isovanhemmille.

Laura ja Aku erosivat vuonna 2012. Rakkaus Samiin roihahti paria vuotta myöhemmin ja kaksikko muutti saman katon alle vuonna 2015. Laura kertoi Annassa pari vuotta sitten tavanneensa nykyisen puolisonsa helsinkiläisessä baarissa ja ihastuneensa heti tämän hymyyn ja keskustelutaitoon.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Lauran puoliso kuuluu yhteen Suomen varakkaimmista perheyrityssuvuista. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »