fbq
Kotimaa
13.06.2022 14:33
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Ex on the Beach Suomi Henrik
EOTB-Henkan ja Emmi-rakkaan vauva syntyi!
Kotimaa
13.06.2022 14:33
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex on the Beach Suomi -ohjelmasta tutun Henrik "Henkka" Mykrän ja hänen Emmi-rakkaansa lapsi on syntynyt.

Henkka kertoi ilouutisesta Instagram-videotarinassaan viime yönä. Hän julkaisi kuvan sairaalasta, jonka yhteydessä hän kiitti seuraajiaan onnitteluviesteistä.

Lue myös: Ex on the Beach -Mathilda sai vauvan: julkaisi kuvia sairaalasta!

Tosi-tv-tähti ilmoitti käyvänsä kotona hakemassa toisen autonsa, jossa on turvakaukalo sekä rattaat pienokaiselle. Henkan mukaan he eivät kuitenkaan ihan vielä pääse kotiutumaan Emmin ja vauvan kanssa.

– Katsotaan vähän. Voinnin mukaan menee nämä päivät. On kyllä aikamoista.

– Ei saisi valittaa, koska tuo on oikeasti maailman hienoin juttu, niin kauan, kun tuo pikkuinen pysyy terveenä. Ja puolisoni pysyy terveenä, niin kaikki on hyvin, Henkka toteaa videollaan.

Lue myös: EOTB-Henkka ja Emmi-rakas: kihlat!

Henkan vauvaonnea varjostavat hänen mukaansa kuitenkin muutamat ikävät tapahtumat. Hän haluaa silti keskittyä iloiseen elämäntapahtumaan ja kertoo toivovansa, että pienokainen ja hänen rakkaansa pysyvät terveinä. 

– Minulla ei ole mitään väliä. Ei saisi valittaa, mun elämän viime kuukaudet ovat olleet aika helvettiä. On tapahtunut niin uskomattomia asioita, että en usko itsekään, mitä kaikkea paskaa voi sattua samaan koriin. Mutta kun millään ei ole mitään väliä, niin kauan kuin nuo kaksi on terveenä, hän pohdiskelee.

Henkka ja Emmi menivät kihloihin maaliskuussa, ja he ovat seurustelleet viime vuoden helmikuusta asti. Lapsi on pariskunnan ensimmäinen. 

Lue myös: Rakkaus roihuaa! Ex on the Beach -komistus Henrik Mykrä löysi itselleen tyttöystävän: "Ollaan periaatteessa jo muutettu yhteen" - katso yhteiskuva!