fbq
Kotimaa
19.07.2022 12:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Seiskan arkisto
Danny, Erika ja Helmi
Dannyltä yllättävä paljastus yhteisestä kesästä Erika Vikmanin kanssa
Kotimaa
19.07.2022 12:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Seiskan arkisto

Seiska tapasi Ilkka "Danny" Lipsasen Porin Suomi Areenassa viime perjantaina (15.7.). Tuolloin hän oli ollut MTV3-kanavan uutisaamun vieraana Porin kauppatorilla.

Haastattelun jälkeen Seiska tiedusteli Dannylta häneen yhdistetyistä nuorista naisista, eli laulaja Erika Vikmanista, 29, ja Dannyn avustajaksikin tituleeratusta Helmi Loukasmäestä, 21.

Taannoin Helmiltä julkaistiin Moi moi vain -kappale, joka on uudelleenversiointi Taiskan vuonna 1976 julkaisemasta kappaleesta.

Helmin orastavasta musiikkiurasta Danny pohti seuraavaa:

- Hän on hyvin monipuolinen ja lahjakas tekemään eri asioita. Ensimmäisen viikon aikana hänelle tuli jo 150 000 kuuntelukertaa. Ihmisten mielestä on mielenkiintoinen asia, että tulee joku uusi musiikkia tekevä henkilö.

Seiska uutisoi eilen maanantaina (18.7.), että Helmi esiintyi ensimmäistä kertaa liveyleisön edessä Dannyn rinnalla Savossa.

Lue myös: Video! Helmin keikkaneitsyys vietiin - Danny rinnalla ensikeikalla: ”Hän on vähän hiljainen tyttö”

Helmi
Helmin musiikkiura käynnistyi kesäkuussa.
Iso D
Danny poseerasi Seiskalle iloisena viime perjantaina Porissa.

Yllättävä kohtaaminen

Kesäkuussa Seiska uutisoi, että Danny oli ex-heilansa Erikan kanssa Rodoksella. Sieltä palattuaan heitä oli yllättävästi vastassa kaksikon autokuskina toiminut Helmi.

Lue myös: Näin Erika Vikman reagoi kohdatessaan Helmi Loukasmäen – paljonkertovat kuvat lentoasemalta

Danny, Helmi ja Erika
Näin Danny, Helmi ja Erika kohtasivat kesäkuussa Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kun Danny ja Erika palasivat Rodokselta lomamatkaltaan.

Nyt Danny kertoo, ettei Erika ole ehtinyt käymään tänä kesänä Dannyn Rauman-huvilalla kuin kerran. Erikalla nimittäin riittää vientiä keikkarintamalla.

- Hän on tehnyt hienon uran tangokuningattaresta tähän pisteeseen, jossa hän on nyt. Hän on aina edennyt omissa tavoitteissaan.

- Kaiken ikäiset käyvät katsomassa hänen keikkojaan. Ihmiset pitävät, kun on kaunis ja lahjakas nainen kyseessä, Danny lausuu.

Lue myös: Danny kärähti, Erika Vikman kohtasi auringon bikineissä – paljastavat kuvat kohukaksikon kuumalta lomalta

Erika
Erika tunnetaan räväkkänä live-esiintyjänä.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »