fbq
Kotimaa
17.01.2022 10:13
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Christoffer Strandberg
Christoffer Strandberg huomasi Janne-puolisossaan yllättävän piirteen, pyytää nyt vertaistukea - harvinainen yhteiskuva!
Kotimaa
17.01.2022 10:13
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Juontaja ja näyttelijä Christoffer Strandberg, 32, julkaisi Instagramiin aurinkoisen ulkoilukuvan Janne-puolisonsa kanssa. Otoksen tarkoitus käy ilmi kuvatekstistä, jossa Christoffer kertoo päällään olevien aurinkolasien tarinan. Hän sanoo tyylinsä aiheuttaneen hauskan reaktion rakkaassaan.

- ”Kuuluuko tuulilasinpyyhkijät vakiovarustukseen” kysyi rakas puolisoni kun näki mun uudet aurinkolasit.

- Hän on myös se joka toteaa, että ”oho, pääsi vissiin kangas loppumaan” kun rokkaan ripped jeans-lookia, Christoffer kirjoittaa kuvan oheen.

Seuraavaksi tähti antaa vinkin seuraajilleen, joiden lähipiirissä viljellään vastaavanlaisia ”iskävitsejä”.

- Kun tarvitset taukoa, vie kyseinen yksilö K-rautaan työkaluja katselemaan tai kahville ABC:lle. Viihtyvät siellä jopa liian kauan, hän vinkkaa.

Lue myös: Christoffer Strandberg hektisen vuoden maaliviivalla: Huh, selvisinpäs!

Vitsejä ja kehuja

Kuvatekstin päätteeksi Christoffer kannustaa seuraajiaan täyttämään julkaisu vertaistuella, ja kannustaa kaikkia jakamaan joko parhaimmat tai pahimmat iskävitsit, joita he ovat kohdanneet. Kommenteissa onkin runsaasti vastauksia aiheeseen liittyen.

Monet Christofferin seuraajista ovat avautuneet kuulemistaan huonoista vitseistä, mutta osa on tarttunut myös näyttelijän peilaaviin aurinkolaseihin.

- Kyllä tuohon lookkiin saa vähän iskävitsejä viljelläkin! eräs napauttaa.

- Noista laseista kun näkee oman kuvansa, niin voi kuvitella olevansa telkkarissa. On komeet ruudut! toinen kehuu.

- Aika mageet, kolmas hehkuttaa.

Raivaa aikaa suhteelle

Näyttelijä kertoi viime vuoden lopussa Seiskalle, että hän luonnehtii itseään suurten eleiden mieheksi, mitä tulee toisen huomioimiseen.

- Tykkään järjestää juhlia ja yllätyksiä. Tykkään myös ilmaista sanoin, kortein ja teoin, että arvostan toista. Uskon tuon kumpuavan persoonastani ja ammatistani. Puheentuottaminen on luontaista minulle, hän paljasti Putouksen lehdistötilaisuudessa.

Lisäksi tähti kertoi, miten hän raivaa aikaa parisuhteelle kiireisenkin arjen keskellä.

Lue myös: Putous-juontaja Christoffer Strandberg parisuhteestaan: Olen suurten eleiden mies

Tilaa Seiskan uutiskirje! »