fbq
Kotimaa
06.05.2022 21:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto
Eveliina Uosukainen ja Daniel Lehtonen
Bile-Dani kertoo Eve-rakkaan vakavasta yliajo-onnettomuudesta: "Evellä on isot kivut"
Kotimaa
06.05.2022 21:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi eilen (5.5.) Temptation Island Suomesta tutun Eveliina Uosukaisen joutuneen vakavaan onnettomuuteen ja sen myötä sairaalaan.

Lue myös: TIS-Eve joutui vakavaan onnettomuuteen: "Joku ajoi yli jalkakäytävällä" - Bile-Dani valvoo vierellä sairaalassa

Seiska tavoitti Eveliinan miesystävän, tosi-tv-tähti Daniel "Bile-Dani" Lehtosen, joka osasi kertoa tapahtumista enemmän. Dani on valvonut Even vierellä sairaalassa.

Dani kertoo, että tilanteessa Eve tuli ulos kaupasta, ja skootteri kiskaisi tämän yli jalkakäytävällä. Dani ei itse ollut paikalla tilanteessa, mutta tapahtuma on iso järkytys molemmille.

Lue myös: Dani-rakkaansa kanssa Espanjassa asuva TIS-Eve julkaisi itsestään ennen ja jälkeen -kuvia: Häkellyttävän nopea muutos

- Eve on päässyt pois sairaalasta. Takana huonosti nukuttu yö, mutta nyt kotona lepäämässä jalka paketissa. Evellä on isot kivut, ja hän on tosi väsynyt ja joutuu käyttämään paljon lääkitystä, Dani kertoo Seiskalle.

Eveliina Uosukainen ja Daniel Lehtonen
Dani ja Eve ovat seurustelleet pitkään.

Instagram-tarinoissaan Dani juttelee, että sairaalassa oleskelu on mennyt suhteellisen hyvin. Hän tilasi pariskunnalle pizzaa ja limonadia edellisiltana. 

- Kaikki on sinänsä ok. Toki nyt seurataan, katsotaan miten se jalka lähtee kasaantumaan. Siellä on kuitenkin ruuveja ja levyjä nytten, hän puhelee videolla.

Dani oli käynyt Even leikkauksen aikana kävelyllä tapaturmapaikalla, ja kertoo, että kohdassa pitäisi olla kameroita. Hän teki tänään rikosilmoituksen Even puolesta.

Lue myös: "Bile-Dani kuoli" - Daniel Lehtonen vaihtoi taiteilijanimensä ja julkaisi uuden kappaleen, tältä se kuulostaa

Dani ja Eve ovat seurustelleet yli kuusi vuotta. He tapasivat Temptation Island Suomessa, ja ovat osallistuneet ohjelmaan sekä sinkkuina että pariskuntana. Tosi-tv-tähtenä tunnettu Dani on osallistunut lisäksi esimerkiksi deittiohjelma Hottiksiin ja Selviytyjät Suomeen.