fbq
Kotimaa
09.11.2022 21:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Anatude
Antti Tuisku ottaa painavasti kantaa mielenterveyskeskusteluun: "Ihan perseestä"
Kotimaa
09.11.2022 21:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Poppari Antti Tuisku on jakanut tänään keskiviikkona (9.11.) Instagram-tilillään videotarinoita, joissa hän kertoo näkemyksiään liittyen mielenterveyteen.

Antin videotarinat saivat inspiraationsa erään suomalaisen artistin haastattelusta, jonka yhteydessä artikkelissa on mainittu ihmisen olevan "oikeasti hajalla", jos tämä on työkyvytön.

- Se on ajatuksena ihan karmea ja tosi ongelmallinen. Kerron omasta kokemuksestani terapiassa käyneenä, terapeuttina toimineena, terapeutiksi tämän vuoden puolella valmistuvana, ja asiakkaita tavanneena. 

Lue myös: Paidaton Antti Tuisku iloitsee: "Kaikkea aika sopivassa suhteessa"

Antti kertoo omasta näkövinkkelistään, että artikkelin esille nostama ajatus on ongelmallinen, koska ollaan Antin mukaan jo hyvin pitkällä silloin, kun ihminen on työkyvytön.

- Sitä on edeltänyt joidenkin kohdalla lyhyempi, joidenkin kohdalla pidempi ajanjakso, kun ollaan jo oltu niin sanotusti hajalla.

Antin mukaan hänen esille nostamansa kommentin ajatus on vaarallinen. Hän perustelee sen sillä, että jotkut meistä voivat kyseenalaistaa oman "hajalla" olemisensa sen takia, koska he ovat vielä työkykyisiä.

Antin mukaan terapiassa käymisestä puhuminen ei ole "aitouden mittari", vaan näistä asioista on tärkeää puhua.

- Ihmiset ovat tuollaisten kommenttien takia ihan paskana ja miettivät, että mitä kaikkea tässä pitää vielä jaksaa, 

Lue myös: Mitä Antti Tuisku teki Olympiastadion-keikkojensa jälkeen? Katso!

Antti kuitenkin muistuttaa, että hänen artikkelistaan esille nostama kommentti on irrallinen kommentti, jota ei välttämättä ole tarkoitettu niin mustavalkoiseksi.

- Ihannetilanteessa ihminen uskaltaa ja kykenee hakea apua ennen kuin on siinä tilanteessa, että ei vaikka pysty tekemään töitä. Älkää uskoko tuollaisia kommentteja, ne on ihan perseestä, hän täräyttää lopuksi.

Myöhemmin tänään Antti on julkaissut videotarinoissaan kuntosalilta paidattoman otoksen, joka paljastaa hänen rautaiset vatsalihaksensa.

Lue myös: Antti Tuiskun muuttunut ulkonäkö herättää tunteita – julkkiksilta välitöntä palautetta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)