fbq
Kotimaa
06.12.2022 19:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Anna Puu
Anna Puun itsenäisyyspäivän raskauskuva hämmensi seuraajan: "Mitä valurautapataa..."
Kotimaa
06.12.2022 19:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Laulaja Anna Puu, 40, julkaisi itsenäisytyspäivän kunniaksi aistikkaan raskauskuvan. 

Annan talvinen otos on ajalta, jolloin hän vielä odotti hänen ja tuottaja Jukka Immosen yhteistä pienokaista syntyväksi. Heidän lapsensa syntyi toukokuussa 2021, joten kuva on talvelta 2020.

Kuvassa Anna poseeraa auringossa keskellä luminietoksia. Hän on sonnustautunut lämpöiseen, värikkääseen takkiin ja pipoon avantouinnin merkeissä.

Huomion vie söpö vauvamasu uimapuvussa.

- Mulla soi just nyt päässä Jukka Kuoppamäen sanat: "Sininen ja valkoinen, värit ovat vapauden!". Tässä kuvassa uusi pieni suomalainen odottaa vielä pääsyään maailmaan samalla kun äiti nautti avannosta (ja saunasta), kirpeästä pakkasesta, puhtaasta ilmasta, kirkkaasta kevättalven auringonpaisteesta ja toimivista neuvolapalveluista, Anna kirjoittaa julkaisun teksissä.

Laulaja sanoo, ettei hänelle vielä tuolloin olisi tullut mieleenkään, että Euroopassa voisi syttyä sota.

- Ukrainassa taistellaan nyt itsenäisyyden puolesta, niinkuin meidän vanhemmat sukupolvemme silloin aikoinaan. Mikään ei ole itsestäänselvää; siispä pitäkäämme huolta Suomestamme, yhtenä rintamana, jotta tulevinakin vuosina voimme lausua toisillemme nämä sanat: Hyvää itsenäisyyspäivää! hän päättää.

Lue myös: Anna Puu kävi taas neulahoidossa − ”Itsekidutusmaanantai”

Valurautapannuko?

Kaunis kuva on kerännyt lukuisia kommentteja. Muun muassa Maria Veitola ja Anni Ihamäki ovat kommentoineet Annan otosta punaisella sydämellä.

Erästä seuraajaa uimapukuposeeraus on kuitenkin hämmentänyt.

- Ensin katsoin että mitä valurautapataa se nyt raahaa ... Onneksi tajusin että uimapuku. Hyvää itsenäisyyspäivää, seuraaja kirjoittaa.

Laulajaa itseään tämä on huvittanut, sillä Anna reagoi huomioon nauravan emojin kera.