fbq
Kotimaa
06.02.2023 20:30
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: All Over Press, Instagram
Anna Puu
Anna Puu kommentoi raskauskohua: "Selkeästi monelle tunteita herättävä aihe"
Kotimaa
06.02.2023 20:30
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: All Over Press, Instagram

Muusikko Anna Puu, 41, joutui viikonloppuna ikävien raskausspekulaatioiden keskelle. 

Lue myös: Anna Puu joutui raskausspekulaatioiden keskelle - jyrähtää somessa: "En jaksa peitellä vatsaani!"

Lue myös: Anna Puu avautuu perhearjestaan: ”Kiitän vanhempiani maasta taivaisiin”

Parhaillaan Båten Anna -risteilykiertuekeikkoja vetävä The Voice of Finland -tuomari julkaisi Instagram-sivullaan hehkeän kuvan, jossa poseeraa laivan hytissä peilin edessä, yllään upeasti kuvioitu vartalonmyötäinen haalari. Kuvatekstissä hän julistaa kehopositiivisuutta.

- We come in all shapes and sizes (suom. "Meitä on kaikenmuotoisia ja -kokoisia"), Anna kirjoittaa kuvatekstissä ja kiittää hauskasta keikasta.

Monet Annan seuraajista eivät kuitenkaan ole ymmärtäneet tekstin sanomaa, sillä kommenttikenttä täyttyi raskausonnitteluista.

Osa seuraajista puolestaan suivaantui raskausepäilyistä.

- Onko perheenlisäys vahvistettu? Kuvassa näkyy pieni kumpu, mikä ei ole ollenkaan tavatonta. Varsinkaan kun edellisestä synnytyksestä ei ole hirveästi edes aikaa, kommenteissa järkeillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Laulaja joutui lopulta muokkaamaan kuvansa tekstiä, jotta väärinkäsitys saataisiin korjatuksi. 

- En ole raskaana! Sitä tarkoitin tuolla ensimmäisellä lauseella, että voin ihan hyvin esiintyä sukka-asussa vaikka maha vähän "pullava" onkin!! hän oikaisee.

- Siellä on kasvanut kaksi ihanaa lasta ja en jaksa peitellä vatsaani siinä vainoharhassa, että joku ajattelee mun olevan raskaana. Oon 41-vuotias ja hiton ylpee mun kropan joka mutkasta ja kummusta.

Anna kommentoi asiaa uudestaan maanantaina (6.2.) Instagramin tarinaosiossa, sillä ilmeisesti aihe oli herättänyt paljon keskustelua seuraajien kanssa. 

- Oho, mun dm räjähti. Selkeesti monelle aika tunteita herättävä aihe. Eikä mua siis loukannut vauvaonnittelut. Mutta mun postaus vain tarkoitti jotain ihan muuta. Julkista työtä tekevänä ilmoitan kyllä hyvin selväsanaisesti, jos vielä moisia ilouutisia mun elämään joskus kuuluu. 

anna puu
Anna edusti kokobeigessä asussa perjantain (3.2.) Emma-gaalassa.

Anna on naimisissa tuottaja Jukka Immosen, 44, kanssa. Annalla on yksi lapsi Jukan kanssa, ja toinen edellisestä liitosta.

Lue myös: Anna Puu kauhistui lukaalinsa sähkölaskua – ”Jengi kuvittelee, että meillä riittää massia”