fbq
Kotimaa
30.03.2022 09:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
jaakko saariluoma
Anna: Jaakko Saariluoma päätyi terapiaan - vihjaa potentiaalisesta diagnoosista
Kotimaa
30.03.2022 09:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Näyttelijä, koomikko ja juontaja Jaakko Saariluoma, 54, kertoo tuoreessa Anna-lehdessä aloittaneensa terapiakäynnit pari vuotta sitten. Hän haki ammattiapua ahdistukseen ja on ollut tyytyväinen päätökseensä.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

– Elämänlaatuni on selkeästi parantunut. Olen myös löytänyt diagnoosin, joka ei ole vielä virallinen, mutta joka auttaa ymmärtämään, miksi olen toiminut niin kuin olen toiminut, Jaakko kertoo haastattelussa.

Lue myös: Jaakko Saariluoma oluenhimoisena – kuva!

Viihteen monitoimimies kertoo, että hänellä on usein monta rautaa tulessa samaan aikaan ja paljon työkiireitä. Luonteeltaan Jaakko on optimistinen ja herkästi innostuva.

– Minulla on todennäköisesti adhd. En ole saanut virallista diagnoosia, mutta terapeutin mukaan siitä voi olla kysymys. Ainakin siitä on vahva epäilys, Jaakko kertoo.

Lue myös: Melkoinen heitto! Jaakko Saariluoma sai Possessa vierailleen Timo Soinin repeämään: ”Pistitpä paremmaksi!”

Adhd on aktiivisuuden ja tarkkaavaisuuden häiriö, jonka oireita voivat olla keskittymisvaikeudet ja impulsiivisuus. Jaakko kertoo haastattelussa, että terapia on auttanut häntä käsittelemään tunteitaan ja ymmärtämään paremmin itseään ja toimintatapojaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »