fbq
Kotimaa
26.07.2022 13:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus
andy mccoy
Andy McCoy hakeutui klinikalle heti aamusta
Kotimaa
26.07.2022 13:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus

Valveutunut Seiskan lukija hieraisi viime viikolla silmiään, kun hän kohtasi Helsingin kantakaupungissa poikkeuksellisen aamuvirkun rokkikukon.

Andy McCoyn, 59, kesäpäivä alkoi nimittäin railakkaasti jo aamukahdeksalta eläinlääkäriaseman penkillä Helsingin Eirassa. Andy siemaili hyväntuulisena ilolientä yhdessä ystävänsä kanssa eläinkääkäriaseman odotuspenkillä.

Andy McCoy
Cowboy-henkisesti pukeutunut Andy nautti väkeviä heti aamutuimaan "klinikalla".

– Andy oli hakeutunut klinikalle heti aamusta. Kossu ja rööki maistuivat, ja rokki soi puhelimesta, ohikulkija naureskelee.

Lue myös: Oma pullo terassilla! Paljonkertovat kuvat julki Andy McCoyn sekoilusta

Eronnut mies

Andyn lähipiiristä kerrottiin vastikään Seiskalle, että Andysta ollaan huolissaan. Ex-vaimo Angela Nicoletti-McCoyn vuonna 2021 hakema avioero sai Andyn turvautumaan yhä vankemmin alkoholiin. 

- Andy on riutuneen näköinen, ja hänen jutuistaan on vaikea saada selvää, lähipiiristä kerrottiin.

30 vuotta kestäneen liiton loppu oli kova pala Andylle mutta helpotus Angelalle.

- Kun tapasin Andyn, minusta tuli miellyttäjä ja kadotin itseni. Vuonna 2018 heräsin. Minun piti menettää Andy, että löytäisin itseni uudestaan, Angela kertoi HS:lle heinäkuun alussa.

Uusi nousu

Andy on kuitenkin ilmeisesti valmis uuteen nousuun.

Hän on keikkaillut ahkerasti, ja aiheuttamastaan huolesta huolimatta vaikuttaa jaksavan rokata yhä täysillä. Keväällä Andy kiersi Suomea Andy 60 V -juhlakiertueen merkeissä, ja hän esiintyy ensi viikonloppuna Kotkan Meripäivillä.

Lue myös: Lähipiirin huolestuttanut Andy McCoy osoittaa elonmerkkejä - sekoilee uudella videolla Alkossa!

Keikkojen lisäksi Andylta on odotettavissa jopa uutta musiikkia. Andyn edellinen albumi julkaistiin vuonna 2019. Jukebox Junkie -albumi julkaistaan 5. elokuuta. Se sisältää 14 cover-kappaletta David Bowiesta aina Wanda Jacksoniin.