fbq
Kotimaa
19.06.2022 15:20
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Facebook
Jukka Hallikainen

Näin tangokuningas Jukka Hallikainen kommentoi rajua välikohtausta: "Vietin yön sairaalassa"

Kotimaa
19.06.2022 15:20
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Facebook

Vuoden 2010 tangokuninkaaksi kruunattu Marko Maunuksela julkaisi tänään (19.6.) pysäyttävän Facebook-päivityksen, jossa kertoo rajusta välikohtauksesta. Markon mukaan hänen muusikkoystäväänsä, vuoden 2008 tangokuningasta Jukka Hallikaista, lyötiin pullolla päähän varhain aamuyöstä.Näet julkaisun täältä.

Markon päivityksen mukaan välikohtaus tapahtui Vantaalla sijaitsevassa ravintolassa täysin ilman syytä. 

- Onni onnettomuudessa pullo ei hajonnut, eikä osunut esim. silmään. Asia mikä tässä kaikessa kovasti hämmästyttää on se, että baarin järjestyksenvalvonta ei edes poistanut tätä päällikkö-herraa baarista, vaikka sitä kyllä kovaan ääneen vaadittiin, Marko kirjoittaa julkaisussaan.

Myöhemminkään tilanne ei tangokuninkaan mukaan rauhoittunut, vaan hän sanoo sen muuttuneen käsirysyksi.

- Sitäkin tuli sikäli, että kun Jukan lakimies-veli puhutti tätä heppua ihan rauhallisesti vähän tapahtuman jälkeen, niin hän sai herralta kaks kertaa kuonoonsa siinä tilanteessa, Marko kuvailee julkaisussaan.

Ambulanssilla sairaalaan

Seiskan tavoittama Jukka sanoo voivansa olosuhteisiin nähden hyvin.

- Pientä jomotusta päässä. Vietin yön tarkkailtavana sairaalassa, eli he eivät päästäneet minua pois sieltä saman tien, hän kertoo.

Jukka kertoo viettäneensä hauskaa iltaa tuttavaporukkansa kanssa. Äkkiarvaamatta sattunut lyönti vaikutti Jukan mukaan hänen ajantajuunsa. Hän sanoo ambulanssimatkan tuntuneet pitkältä.

- Ei näköjään pysyvämpää haittaa.

Välikohtauksesta jäänyt vekki on vielä piilossa harsojen alla.

- Liimalla saivat paikattua (haavan) Peijaksen sairaalassa. Minulla on tällainen turbaanirätti päässä. Tsekataan huomisaamuna, mitä alta löytyy, hyväntuulinen tangokuningas tokaisee.

Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

Palaa töihin

Jukka itse ei ollut enää näkemässä tapahtumaketjun loppua, sillä hänet vietiin pois paikalta hoitoon.

- Kuulemma oli tullut joku (käsirysy), mutta en tiedä siitä sen tarkemmin. Käsittääkseni isoveljeeni oli kohdistunut pientä käsirysyä, mutta kaikki ovat toimineet jälkeenpäin ajateltuna kohtuullisen rauhallisesti. Ei ole isompaa hässäkkää tullut.

- Ja kaikkea hyvää kaikille asianosaisille. Ei minulla ole mitään pahaa sanottavaa kenestäkään, hän lisää.

Tangokuningas perui huomisen päiväkeikkansa Veikkolassa, mutta sanoo näillä näkymin lähtevänsä Meritangot-risteilylle Baltic Princess -alukselle. 

- Kyllä tarkoitus on mennä. Katsotaan nyt vielä tämä ilta vointia, tuleeko pahempia särkyjä. Mutta näillä näkymin ollaan menossa.

Järkyttävät kuvat

Markon Facebook-päivityksen mukaan poliisit saapuivat paikalle noin puoli tuntia välikohtauksen jälkeen. Hän kertoo Jukan saaneen apua, ja kiittää päivityksessään paikalla ollutta ensihoitajaa. Marko lisää, että asiasta on tehty rikosilmoitus. Myös Jukka vahvisti asian puhelimessa Seiskalle.

- Kyllä viranomaiskäsittelyn kautta pitää mennä tällaiset tapaukset.

Facebook-julkaisuun liitetyissä kuvissa Jukka katsoo kameraan huppari veressä, sideharso päänsä ympärillä. Toisessa kuvassa baarin pöydällä on veriläiskiä. Kolmannessa poliisit taluttavat väitettyä tekijää pois tapahtumapaikalta.