fbq
Kotimaa
07.04.2022 07:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Atte Kajova
Aleksi Valavuori
Aleksi Valavuori poseeraa Suomen tunnetuimman huumerikollisen kanssa – esittelee lisäksi törkyparkkiansa
Kotimaa
07.04.2022 07:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Atte Kajova

Mediapersoona Aleksi Valavuori julkaisi tiistaina (5.4.) Instagramissa videotarinoissaan kuvan, jossa tämä poseeraa yhdessä Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion kanssa. Molemmat miehet hymyilevät kuvassa, ja Aleksi näyttää peukaloa. Kuvan yhteyteen Aleksi on laittanut soimaan Kulman pojat -elokuvan tunnuskappaleen Jari ja Minä (Tommi Läntinen).

Pitkää tuomiota huumerikoksista istunut Jari pääsi koevapauteen helmikuussa. Seiska uutisoi tuolloin miehen suunnitelmista, kun hän oli vieraana Alfa-TV:n Jukka Laaksonen Show:ssa 


- Olen päätynyt täysveriseksi eläkeläiseksi helmikuun alussa. Olen silti varma, että palaan työelämään. Nyt on vielä hakusessa, että minne ja miten. Media-alan sisällöntuotanto voisi olla aika mielenkiintoista, Jari kertoi Jukka Laaksoselle.

Jari Aarnio
Jari kuvattuna Jukka Laaksonen Show:n kuvauksissa helmikuussa.

Lue myös: Jari Aarnio kertoo tv:ssä, mitä hän teki ensimmäiseksi vapautumisensa jälkeen: "Tärkein asia"

Itsekin talousrikoksista tuomion saaneen Aleksin jakamasta videotarinasta ei käy selville, ovatko miehet tehneet yhdessä mahdollisesti mediasisältöä. Viime keväänä Big Brotherin VIP-tuotantokaudellakin nähty Aleksi tunnetaan nykyään nimittäin parhaiten hänen Twitch-palvelussa juontamasta Valavuori LIVE -ohjelmasta.

Lue myös: Kaunis blondi hyppäsi Aleksi Valavuoren jousille, Seiska sai paljastavan kuvan - näin Aleksi kommentoi

Esitteli omituista parkkeeraustaan

Eilen keskiviikkona (6.4.) ahkerana somettajana tunnettu Aleksi jakoi videotarinoita Espoosta, missä tämä vieraili koripallojoukkue Hongan kotihallilla. Aikoinaan Hongan joukkueenjohtajana ja markkinointipäällikkönä toiminut mies esitteli seuraajilleen esimerkiksi sitä, kuinka hän oli parkkeeraanut autonsa. 


- En osannut parkkeerata autoa muuten kuin noin poikittain. Tolleen me parkkeerattiin aina, kun tultiin Hongan matsiin.


Videolla näkyy Aleksin auto, joka on ajettu mahdollisimman lähelle hallin etuovea, edellä mainitun mukaisesti poikittain.

Aleksi Valavuori
Aleksi tunnetaan räväkkänä monitoimimiehenä.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »