fbq
Kotimaa
27.05.2022 18:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Akseli Herlevi
Akseli Herlevin elämäntapamuutos: ”Toivottavasti ei ala heti vituttamaan”
Kotimaa
27.05.2022 18:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Julkkiskokki Akseli Herlevi nousi julkisuuteen vuoden 2011 Top Chef Suomi -voittajana, ja hän on sittemmin esimerkiksi perustanut huippusuositun Naughty Brgr -ravintolaketjun sekä luotsannut televisiossa Burgerimies-sarjaa.

Vuoden 2021 Miss Suomi -kilpailun ensimmäisen perintöprinsessan, Emmi Suurosen, kanssa elelevä keittiövelho kertoo sosiaalisessa mediassa huomanneensa kavereidensa kanssa elämän olevan melko kuluttavaa, ja elintapojen olevan hakusessa.

Akseli julkaisi Instagram-sivullaan kuvasarjan, ja otoksista ensimmäisessä hän iskee silmää veikeästi. Kuvatekstissä hän avaa elintapojaan.

- Koko ajan reissussa, firmaa, ressiä ja se huuhdellaan alas huolellisella määrällä proviantteja ja tymäkkää safkaa, unohtamatta terhakoita välinäppäsiä, hän kertaa.

- Siispä aateltiin että voitais koittaa bisnestermein, pivotoida elämänlaatua vähän terveellisempään suuntaan ja aika pienellä porukalla tätä tehdään. Onneks saadaan toisilta jeesiä ja ammattilaisilta myös, kokki paljastaa.

Lue myös: Oho, Akseli Herlevi ja missirakas Emmi Suuronen paljastivat sänkypuuhiensa nippusideniksin

"50 km menopaluu päivässä"

Julkaisun seuraaviin kuviin Akseli on ikuistanut valkoisen polkupyörän.

- Tunturilta kuultiin tää meitin hanke ja nehän halus tarjota mulle käyttöön sähköavusteisen Haibike fillarin millä pääsen rivakasti taittamaan matkaa, hän iloitsee.

Hän paljastaa vielä hurjan pyöräilytavoitteensa.

- Laittelen käyttökokemuksia myöhemmin kun ajattelin että vois työmatkat ajella tolla jos on kiva keli. Eihän se oo ku reilu 50km menopaluu päivässä.

Akselin mukaan elämässä on hyvä olla haasteita ja tavoitteita.

- Toivottavasti ei ala heti vituttamaan. Herlefit is BACK! hän julistaa.

Lue myös: Miten tässä näin kävi? Akseli Herlevi muutti suosikkisarjansa koko konseptin

Akseli osallistui Suurin pudottaja -ohjelmaan vuonna 2019. Hän painoi ohjelman alkaessa yli 140 kiloa, onnistui sen aikana pudottamaan 10,7 kiloa edeten finaaliin saakka. Kilpailun aikoihin hän käytti sosiaalisessa mediassa aihetunnistetta "herlefit".

Tilaa Seiskan uutiskirje! »