fbq
Kotimaa
02.03.2022 12:36
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Aki Manninen
Aki Manninen ei sittenkään halua sotimaan - "Pitäkää tunkkinne!"
Kotimaa
02.03.2022 12:36
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Meksikon Tulumissa perheensä kanssa lomaileva hyvinvointivalmentaja ja tv-tähti Aki Manninen on irronnut lomansa aikana myös töihin. Asia selviää hänen Instagraminsa tarinavideolta. Aki on ilmeisesti päässyt kokeilemaan videolla esiintyvän paikallisen työntekijän toimialaa.

- Mä tulin kaverin luo tänne, ja se antoi mulle maalisudin. Minustahan löytyy maalimies ja ammattitaitoinen rakennusmies, hän iloitsee videolla sivellen betoniaitaa valkoiseen maaliin upotetulla telalla.

Lue myös: Upeat lomakuvat! Näin nauttivat Rita ja Aki Manninen Meksikossa - myös Donnasta kuoriutui kansainvälinen pikkuprinsessa

Päivettynyt Aki vaikuttaa iloiselta palmujen ympäröimänä Meksikon sinisen taivaan alla.

- Pääsin hommiin saman tien ja ajattelin, että kun siellä meidän Pohjolassa on todella huono tilanne nyt, niin mä jään tänne Meksikoon hommiin näille äijille, hän sanoo ja taputtaa paikallisen työntekijän olkapäätä.

- Ajattelin, että pitäkää perkule tunkkine siellä sotienne kanssa! Täällä on Despacito ainainen, ja Tico-Tico! hän sanoo viitaten puertoricolaisen Luis Fonsin Despacito -kesäbiisiin ja brasilialaiseen Tico-Tico no fubá -klassikkoon.

Akin mieli on selvästi muuttunut aiemmasta. Hän julkaisi maanantaina (28.2.) kuvan, jonka tekstissä kertoi olevansa täysin valmis puolustamaan Suomea sodassa viimeiseen hengenvetoon saakka. 

Lue myös: Valmiina sotaan! Aki Manninen on haluaa puolustaa Suomea viimeiseen hengenvetoon: "Olen myös sotilas"

Arkistovideo: Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen esittelevät kotinsa