fbq
Kotimaa
03.02.2023 09:21
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Panu Hörkkö ja Instagram
matias mäkynen
Aikamoinen perhekuva! Näin kansanedustaja Matias Mäkynen reagoi pettämiskohuunsa
Kotimaa
03.02.2023 09:21
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Panu Hörkkö ja Instagram

Seiska paljasti eilen (2.2.) erikoisen tapahtumasarjan, jossa pääosaa näytteli perheellinen kansanedustaja Matias Mäkynen (sd.), 32, ja eräs 20-vuotias opiskelijanainen.

Kohuvideo: Matias Mäkynen kiemurteli Seiskan haastattelussa

SDP:n varapuheenjohtaja Matias Mäkysellä ja opiskelijanaisella oli intiimiä kanssakäymistä kansanedustajan asunnolla. Tapahtumat ajoittuivat kello 24–3 välille. Kuhertelun jälkeen pari siirtyi vielä opiskelijakylään nukkumaan naisen asunnolle.

Seiska jututti naimisissa olevaa Matiasta videohaastattelussa, jossa hän väitti myös Maria-vaimonsa olevan tietoinen asiasta.

Seiskan paljastuksen tultua julki Matias julkaisi ainoana päivän tapahtumanaan 24 tuntia näkyviin Instagram-tarinoihinsa tunnelmallisen perhekuvan.

Torstai-iltana julkaistussa kuvassa hänen puolisonsa istuu iloisesti hymyillen konsertissa, pariskunnan poika sylissään. Matias kertoo kuvan ohessa, että kyseessä on pojan ensimmäinen kerta sinfoniakonsertissa.

Matias on lisännyt tekstin loppuun rumpu-, torvi- ja viuluemojit. Lisäksi pojan kasvot on peitetty.

Lue myös: Skandaalipaljastus! Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen iski nuoren opiskelijan baarista

SDP:n varapuheenjohtaja Matias Mäkynen on profiloitunut perhearvoja vaalivaksi mieheksi, joka esittelee lapsiarkeaan ja vaimoaan myös sosiaalisessa mediassa.
SDP:n varapuheenjohtaja Matias Mäkynen on profiloitunut perhearvoja vaalivaksi mieheksi, joka esittelee lapsiarkeaan ja vaimoaan myös sosiaalisessa mediassa.

Tästä on kyse

Luotettavien silminnäkijähavaintojen mukaan Matias ja opiskelija lähtivät tapahtumailtana kävelemään vaasalaisesta yökerhosta Fontana Clubilta junaradan suuntaan. Pian tämän jälkeen heidän nähtiin menevän kahdestaan sisälle vanhaan vihreään puutaloon, jossa sijaitsee kansanedustajan Vaasan-koti. Matiaksen vaimo ei luonnollisestikaan ollut kotona, vaan hän oli perheen Lahden-asunnolla.

– Opiskelija on kertonut lähipiirilleen, että he viettivät intiimiä hetkiä kansanedustajan kotona. Kaksikko oli päätynyt vielä aamuyöllä naisen asunnolle ylioppilaskylään, Seiskalle kerrotaan.

Seiska on varmentanut lähdetiedon luotettavuuden.

Matias pääsi Seiskan paparazzin jututettavaksi videolle, jossa hän valehtelee räikeästi mutta lopulta myöntää tapahtuneen. 

Katso kuva Matiaksesta ja opiskelijasta tästä!

Matias ja vaimonsa Maria juhlivat itsenäisyyspäivää presidentin vastaanotolla viime vuonna.

Matias on politiikan nouseva tähti, joka pääsi tosin eduskuntaan varasijalta, kun Jutta Urpilainen siirtyi 2019 EU-komissaariksi. Matias on paitsi SDP:n varapuheenjohtaja myös pitkäaikainen Pohjanmaan liiton maakuntavaltuuston puheenjohtaja ja Vaasan kaupunginvaltuuston jäsen. Eduskunnassa hän istuu laki- ja talousvaliokunnissa.