fbqYhä useampi mies ajelee ja valkaisee peppunsa! | Seiska
Myös miehet trimmaavat intiimialueitaan.

Yhä useampi mies ajelee ja valkaisee peppunsa!

Hotnow | 07.08.2018 22:01

Ulkonäköpaineista ja kauneudenhoidosta on hyvää vauhtia tulossa myös miesten taakka. Miehet käyttävät aiempaa enemmän rahaa ulkonäköönsä, ja niin kosmetologit kuin plastiikkakirurgitkin ovat saaneet miehistä uusia asiakkaita.

Miesten kiinnostus omaa ulkonäköä kohtaan ulottuu myös alakertaan. Taannoinen Nivea for Men -kysely paljasti, että peräti 79 prosenttia miehistä trimmaa intiimialueen karvoitustaan. Joka kymmenes mies kertoi ajelevansa myös takaupuolensa säännöllisesti. Viime vuosina yhä useampi heteromies on kiinnostunut myös peräaukon valkaisusta.

Liittyy anaaliseksin yleistymiseen?

Peräaukon valkaisu on kosmeettinen toimenpide, jossa peräaukkoa ympäröivää ihoa vaalennetaan. Lähinnä pornon innoittama toimenpide on saanut julkisuudessa paljon huomiota, sillä muun muassa Kardashianit vannovat sen nimeen. Onkin hieman yllättävää, että myös heteromiehet ovat innostuneet trendistä. Asiantuntijat arvelevat, että miesten kiinnostus omaa takapuoltaan kohtaan selittyy anaaliseksin yleistymisellä.

– Jotkut ihmiset nauttivat peräaukon nuolemisen ja anaaliseksin tuntemuksista paljaalla iholla, sekä hypersensitiivisyydestä, jota iholla saatta ilmetä vahauksen tai ajelemisen jälkeen, selittää sertifioitu seksi- ja parisuhdevalmentaja Anne Hodder.

– Uskon, että anaalialueen trimmaamisesta on tulossa hyväksytympää miesten keskuudessa, koska naiset ovat entistä avoimempia kokeilemaan uusia asioita seksissä ja he haluavat, että heidän miehensä on siistitty.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!