Hyppää pääsisältöön
Partiotytöt myyvät keksejä.

Vuoden isä: Mies käytti tyttären partiokeksirahat eroottiseen hierontaan!

Oregonilainen mies myönsi varastaneensa tyttärensä partiotyttökeksirahat ja peitelleensä tekoaan lavastamalla murron. Todellisuudessa Brian Couture, 40, käytti rahat eroottiseen hierontaan.

Mies myönsi oikeudessa varastaneensa lapseltaan 740 dollaria (665 euroa) viime maaliskuussa. Hän kertoi soittaneensa hätänumeroon ja väittäneen, että joku oli tunkeutunut hänen kotiinsa lasioven kautta.

Couture kertoi puhelussa, että hän oli paininut tunkeutujan kanssa ennen kuin tämä oli paennut partiokeksien myymisestä ansaittujen rahojen kanssa.

Epäuskottavaa

Rikostutkijat kuitenkin havaitsivat "epäjohdonmukaisuuksia" Couturen tarinassa.

- Couture kertoi poliisille, että hän oli varastanut tyttärensä rahat ja maksanut niillä eroottisen hieronnan ja lavastanut murron, kun hän tajusi, ettei hän osannut selittää puuttuvia rahoja, syyttäjä kertasi.

Couture sai 100 dollarin (90 euron) sakon ja hänet määrättiin suorittamaan 80 tuntia yhdyskuntapalvelua. Hänen on myös maksettava takaisin varastamansa rahat. Partiotytöt on ilmoittanut työskentelevänsä takaisinperinnässä yhdessä syyttäjän kanssa.

Lähde: The Huffington Post

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!