Nainen lensi.

Voiko olla totta? Nuori neito alkoi sokerideittailla keski-ikäistä pariskuntaa ja muutti näiden luo: "Tämä on ensimmäinen parisuhteeni"

22.11.2019 19:32

Gabrielle Reese oli vasta 18-vuotias, kun hän tapasi itseään huomattavasti vanhemman pariskunnan sokerideittailuun tarkoitetulla sivulla. Pian Garbrielle lensi Idahosta Utahiin tapaamaan Jacob Boswellia ja Megan Muirheadia, joille hän menetti neitsyytensä.

- Menetin neitsyyteni ensimmäisenä viikonloppuna. Emme koskaan suunnitelleet sitä, mutta olimme kaikki avoimia ajatukselle... Koska olen biseksuaali, se, että menetin neitsyyteni miehelle ja naiselle, antoi minun kokea seksuaalisuuteni kaikki eri kolkat, Gabrielle kertaa.

Nyt kolmikko on ollut parisuhteessa kolme vuotta. Nykyään 21-vuotias Gabrielle työskentelee graafisena suunnittelijana ja asuu Jacobin, 46, ja Meganin, 44, luona Salt Lake Cityssä. Vaikka hän myöntää, että suhteessa esiintyy ajoittain mustasukkaisuutta, ei hän usko ongelmien olevan sen kummoisempia, kuin muissakaan suhteissa.

- Tämä on ensimmäinen parisuhteeni. Muutin heidän luokseen ensimmäisen tapaamisen jälkeen ja suoraan yhteiseen makuuhuoneeseen. Se on vaatinut mukautumista. Tuntuihan se toisinaan oudolta, mutta luulen, että jokaisen ensimmäinen suhde tuntuu välillä oudolta. Samalla se jotenkin vain toimii, hän selittää.

Jotkut oudoksuvat

Gabrielle ei koskaan ollut kiinnostunut omaikäisistä pojista. Hän tapasi sanoa vanhemmilleen, että jonakin päivänä hän menisi naimisiin jonkun heidän ikäisensä kanssa. Toden totta, Jacobilla ja Gabriellen isällä on vain vuosi ikäeroa.

- Perheeni tietää, kuinka onnellinen olen nykyään ja he ovat oppineet hyväksymään suhteemme, Gabrielle sanoo.

Gabrielle tietää, etteivät kaikki ymmärrä heidän suhdettaan. Hän kuitenkin vakuuttaa, ettei kyse ole pelkästä seksistä, vaan kolmikko elää sitoutuneessa suhteessa, jossa kaikki osapuolet todella rakastavat toisiaan. Jonain päivänä Gabrielle toivoo voivansa avioitua ja perustaa perheen rakkaittensa kanssa. 

- Tiedän, että haluan lapsia. En tiedä missä vaiheessa se tapahtuu, mutta luulen, että me kaikki pitäisimme siitä. On selvää, ettei meille ole olemassa laillista keinoa avioitua, mutta seremonian järjestäminen jossain vaiheessa olisi mukavaa.

Lähde: Mirror

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!