fbq
Hotnow
10.04.2017 21:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Yhä useampi ottaa Botoxia peräaukkoon.
Uusi trendi: Botoxia peräaukkoon - arvaatko syyn?
Hotnow
10.04.2017 21:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Oletko koskaan tajunnut olla epävarma peräaukkosi ulkonäöstä? Nykypäivän tiukkojen kauneusstandardien myötä ihmiset syytävät nyt rahaa saadakseen anuksensa näyttämään mahdollisimman viehättävältä.

Vice-lehden mukaan niin sanottu anal rejuvenation, eli peräaukon nuorennus, on kauneusalan kasvava hitti. Yhä useampi anaaliseksiä harrastava amerikkalainen hakeutuu nyt tohtori Evan Goldsteinin vastaanotolle. Goldstein sanoo yrityksensä alkaneen kukoistaa viitisen vuotta sitten, kun ihmiset alkoivat pyytää "nuoltavia" peräaukkoja. Suurin osa hänen asiakkaistaan on homomiehiä, mutta yhä useampi hetero on innostunut anaaliseksistä, ja sen myötä peräaukon esteettisistä toimenpiteistä. Nyt noin 90 prosenttia hänen yrityksensä toiminnasta koostuu peräaukon nuorennuksista.

Suosittuihin toimenpiteisiin kuuluvat muun muassa valkaisu, kiristys, sekä Botox. Osa toimenpiteistä on puhtaasti esteettisiä, kun taas toisilla on lääketieteellinen perusta. Esimerkiksi niille, joille anaaliseksi on kivuliasta liian tiukan peräaukon takia, Goldstein suosittelee kirurgista toimenpidettä.

– Nyt pystyn ottamaan pieniä ja keskikokoisia peniksiä, sanoo eräs tyytyväinen asiakas, Tom.

Goldstein tarjoaa myös Botox-hoitoa, jonka tarkoituksena helpottaa anaaliseksiä lamauttamalla peräaukon lihaksia. Hoidon jälkeen asiakkaan on helpompaa sovittaa anukseensa suurempia peniksiä tai seksileluja.

Testataan seurantakäynnillä sormin

Tyypillisestä peräaukon toimenpiteestä toipuminen kestää yleensä muutaman päivän, jonka aikana asiakas saattaa kokea kipuja ja ikäviä vessavisiittejä. Seurantakäynneillä peräaukkoa testataan sormin ja seksileluin, jotta voidaan varmistaa, että kaikki sujuu kivuttomasti.

Toimenpiteiden hinnat liikkuvat tavallisesti reilusta tuhannesta lähemmäs kolmea tuhatta euroa. Koska operaatioissa keskitytään estetiikkaan, joutuu toimenpiteet yleensä maksamaan omasta pussista. 

Lähde: Vice

Tilaa Seiskan uutiskirje! »