Hyppää pääsisältöön

Uudet, naisille suunnatut seksinuket ovat kuin oikeita miehiä - vaikeita käsitellä sängyssä!

Seksinuket ovat seksilelubisneksen tämän hetken suurin villitys. Tähän saaakka tekoälyllä varustetut nuket ovat palvelleet lähinnä miesasiakkaita, mutta pikku hiljaa myös naisille suunnatut nuket ovat alkaneet yleistyä markkinoilla. Miespuolisissa seksinukeissa on kuitenkin yksi suuri mutta. Naiset eivät nimittäin jaksa käsitellä realistisen kokoisia miesrobotteja.

Eri valmistajat ovat alkaneet valmistaa miesnukkeja vastatakseen heteronaisten ja homomiesten tarpeisiin seksilelumarkkinoilla. Muun muassa yhdysvaltalainen 1 AM Dolls on tuonut markkinoille ensimmäisen miespuolisen seksinukkensa. Bionisella peniksellä varustettua silkinoninukkea on saatavilla kahdessa eri koossa,160- ja 175-senttisenä versiona. Asiakkaat voivat valita kustomoitavalle nukelle haluamansa ulkoiset ominaisuudet. Nukessa on kuitenkin suunnitteluvirhe, joka voi valmistajan mukaan rajoittaa asiakaskuntaa. Koska seksinuket on suunniteltu mahdollisimman realistisiksi, ovat miespuoliset nuket usein liian raskaita käsiteltäviä naisille.

– Rehellisesti sanoen, nukke soveltuu painonsa takia tyypillisesti paremmin miesasiakkaille. Suurin osa näistä nukeista lähtee liikkeelle 36-38 kilosta. Miesnuket voivat painaa jopa 56 kiloa, mikä on jo aika raskas, myöntää yrityksen edustaja Brent Lawson Mirror-lehdessä.

Toistaiseksi ongelmaan ei ole löytynyt tomivaa ratkaisua ja seksinukkejen asiakaskunta koostuu yhä valtaosin miehistä.

Lähde: Mirror

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!