fbq
Tietynlaiset naiset soveltuvat erityisen hyvin salarakkaiksi - tällaisia naisia pettäjät etsivät! | Seiska
Hotnow
18.10.2017 21:25
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ALL OVER PRESS
Pettäminen on yleistä kollegan kanssa.
Tietynlaiset naiset soveltuvat erityisen hyvin salarakkaiksi - tällaisia naisia pettäjät etsivät!
Hotnow
18.10.2017 21:25
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ALL OVER PRESS

Miehet ovat tutkitusti taipuvaisempia pettämään kuin naiset. Jotkut naiset ovat kuitenkin pettävän miehen silmässä kiinnostavampia kuin toiset. Salasuhteille omistettu Ashley Madison -sivusto kysyi 1 300:lta sivustoa käyttävältä mieheltä, millaiset naiset heihin vetoavat.

Kyselyyn vastanneista miehistä 27 prosenttia sanoi, että ystävä tai kollega olisi todennäköisin vaihtoehto heidän salarakkaakseen. Erityisen hyvin yllä mainitun kaltaiset henkilöt soveltuvat "toiseksi naiseksi", mikäli he ovat myös itse tyytymättömiä omassa parisuhteessaan. 

Kyselyn perusteella salarakas on lähes aina joku miehelle ennestään tuttu henkilö. Tosin 23 prosenttia miehistä ryhtyisi mieluiten salasuhteeseen ventovieraan kanssa. Parhaan tilaisuuden tällaiseen suhteeseen tarjoavat ilman kumppania tehdyt matkat, esimerkiksi työreissut.

Valtaosa miehistä koki salasuhteen parantavan heidän avioliittoaan. Suurin osa miehistä nimesi seksin syyksi pettämiselle. Huikea 99 prosenttia vastaajista sanoi pettäneensä kumppaniaan, tai harkinneen pettämistä. Tosin on syytä muistaa, että kysely toteutettiin pettäjille suunnatulla sivustolla. 

Lähde: Mirror