Hotnow

Temptation Island -Milja, 21, on strippari, joka nauttii lesboesityksistä: Sain orgasmin, vaikka vieressä tuijotti tuntematon mies!

14.03.2018 21:45

Temptation Islandin neljännellä tuotantokaudella sinkkunaisten joukossa kilpailee helsinkiläinen Milja, 21, joka työskentelee stripparina. Sen lisäksi Milja tarjoilee eroottisia esityksiä sekä yksin että alan kollegoidensa kanssa. 

Kuten yleensä on tapana, myös Milja on solminut läheisiä ystävyyssuhteita työmaailmassa. Tuoreessa blogipostauksessaan hän kertoo eilisestä työpäivästään lesboseksin parissa.

- Meillä oli Elisen kanssa lesboshow-päivä. Hän on todella hyvä ystäväni myös vapaa-ajalla, ja nämä lesboshow’t ovat kyllä niin kuumaa kamaa, kun muutenkin tykkäämme lesboilla. Vähän kuin olisi vapaalla töissä. 

 

Henkilön Milja Bee (@miljabee) jakama julkaisu

”Sain jopa orgasmin”

Milja ei jätä lukijoitaan kylmäksi, sillä hän kertoo yksityiskohtaisesti kuinka asiakas oli ensikättelyssä jakanut arkojakin aiheita elämästään, kuten läheisen kuolemaan ja sen tuomaan ahdistukseen. 

Siitä keskustelu eteni asiakkaan omiin mieltymyksiin ja fetisseihin. 

- Se mies rakasti peppuja. Nuolimme Elisen kanssa toisiamme ja sain jopa orgasmin, vaikka vieressä oli tuntematon masturboiva mies. Näin rentoutunut ja oma itseni olen työssäni. Herra oli myös todella mukava ja silloin on helpompi rentoutua itsekin. 

Temptation Island -saarella Milja ei peitellyt ammattiaan vaan kertoi avoimesti kanssasiskoilleen sekä varatuille miehille minkälaisten asioiden parissa hän työskentelee. 

- Nää äijät flippaa, kun meitsi alkaa strippaa, nainen laukoikin TIS-esittelyssä. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!