Hyppää pääsisältöön
Pattaya on maailman seksipääkaupunki.

Tämä on maailman seksipääkaupunki - mutta ei välttämättä kauan!

"Hyvä pojat menevät taivaaseen, pahat pojat menevät Pattayalle," kuuluu kaupungin epävirallinen slogan.

Nykyajan Sodomaksi ja Gomorraksi kuvailtu Thaimaan Pattaya on maailman seksipääkaupunki. Pattayalla on enemmän prostituoituja kuin missään muualla maailmassa. Raporttien mukaan Pattayalla on noin 2 700 prostituoitua, mikä tarkoittaa suunnilleen yhtä viidestä asukkaasta.

Joka vuosi yli miljoona turistia matkaa Thaimaan kaupunkiin juhlimaan. Monet miehet reissaavatkin kaupunkiin vain yksi asia mielessään. Lomakeskuksen kuuluisa vetonaula on maailman suurin punaisten lyhtyjen alue. Neonvalomainokset lupaavat turisteille seksishowta, stripteasea, ja hierontoja. 

Seksibisnestä aletaan suitsia

Huolimatta siitä, että prostituutio on laitonta Thaimaassa, lukemattomat niukkapukeiset naiset tarjoavat palveluitaan länsimaalaisille miehille. Lakia ei juurikaan valvota, sillä bordelleja löytyy maasta runsaasti. Yksin Pattayalla on yli tuhat baaria ja hierontasalonkia, joista monissa harjoitetaan laitonta bordellitoimintaa.

Nyt kaupungin seksibisneksellä on edessään epävarma tulevaisuus. Thaimaan ensimmäinen naispuolinen matkailuministeri pyrkii hävittämään seksiturismin ja tekemään kaupungista myös naisiin vetoavan matkakohteen.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!