fbq
Hotnow
30.07.2018 15:28
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram
irina tundra
Suomen seksikkäin –voittajan Irina Tundran silikonioperaation lopputulos on upea – tämän stripparin jättirinnat kääntävät katseen kuin katseen!
Hotnow
30.07.2018 15:28
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Pasi Murto ja Instagram

Suomen seksikkäin -kilpailun hemaiseva voittaja Irina Tundra suuntasi helmikuun lopussa Tallinnaan. Siellä hän lunasti plastiikkakirurgia Finestin tarjoaman pääpalkinnon eli silikonirinnat. 

Lue lisää: Strippari Irina Tundra hankki isommat silikonirinnat: tältä vuosia vanhat implantit näyttävät – katso!

Striptease-tanssijanakin työskentelevä Irina oli haaveillut isommista silikonirinnoista jo muutaman vuoden ajan. Leikkauksessa hänen silloiset implanttinsa vaihdettiin suurempiin. 

 

Henkilön Irina Tundra (@irinatundra) jakama julkaisu

Irinan rintojen koko muuttui leikkauksen myötä huomattavasti. Leikkauksessa hänelle laitettiin 800cc:n kokoiset implantit. 

Kovan kritiikin vuoksi Irina on avautunut sosiaalisessa mediassa päätöksistään käydä kauneusleikkauksissa. 

- Ennen kuin kukaan kadehtii "ilmasta rintaleikkaustani", niin haluaisin sanoa muutaman sanan. Tämä oli neljän rintaleikkaukseni ja viides kauneusleikkaukseni. Sen lisäksi olen käynyt muissakin hoidoissa. Ensinnäkin on täysin oma asiani mitä teen vartalolleni, joten en ymmärrä miksi kenelläkään pitäisi olla mielipide asiasta. Toiseksi, olen maksanut kaikki operaationi itse. Viimeisin silikonileikkaus oli palkinto kilpailusta, johon osallistuin kaksi kertaa ja lopulta voitin. Parantuminen kestää useita viikkoja ja yrittäjä se tarkoitaa sitä, ettei sinulla ole tuolloin tuloja. Mieti tilannetta itse, Irina kirjoittaa.