Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Elina Tervo.

Suomalainen Elina, 32, ylsi maailmankuulun miestenlehden äänestykseen – nämä kurvit tekevät amerikkalaiset hulluiksi: ”En mielestäni näytä yhtään suomalaiselta”

Takavuosien Miss Helsinkiä Elina Tervoa voi hyvällä syyllä kutsua kansainväliseksi kaunottareksi. Rovaniemeläislähtöinen tummaverikkö on jo vuosia reissannut milloin missäkin päin maailmaa.

Nykyään Italiassa vaikuttava Elina on parhaillaan jännän äärellä. Hän on edennyt semifinaalivaiheeseen maailmankuulun miestenlehti Maximin Cover Girl 2020 syysäänestyksessä.

– Maxim valitsee joka vuosi yhden mimmin julkisen castingin kautta tammi-helmikuun numeronsa kanteen. Kilpailuun haetaan kuvahaulla – kuten mihin tahansa mallihommaan – ja yleisö saa sitten äänestää mieleisensä jatkoon, Elina selostaa Seiskalle.

Lue myös: "Jonnet ei muista!" Kurvikaunotar Elina Tervon peppukuvassa on ripaus nostalgiaa - katso!

Elina Tervo.

Jaossa 25.000 dollaria

Nyt kilpailu on edennyt siihen vaiheeseen, että ensimmäiset jyvät on erotettu akanoista. Toisin sanoen Lapin kaunotar on päässyt karsintaryhmästään jatkoon.

– Tästä ryhmästä vain yksi meistä pääsee finaaliin.

Äänestys umpeutuu torstaina Suomen aikaa. Marraskuussa selviää voittaja, jonka kansikuva lähtee maailmanlaajuiseen levitykseen ja jonka lompakko paisuu samalla 25.000 dollarilla.

– Samallahan siinä saisi käpälänsä jenkkimarkkinoiden ovenväliin, Elina mehustelee.

– Toivottavasti pääsisin finaaliin asti. Ja olisihan se tietenkin ihan lottovoitto, jos voittaisin! Mutta aika näyttää.

Lue myös: Elina Tervo nautiskeli bikinisäästä: aurinko suorastaan helmeili jumalaiselta vartalolta – "Ai, mikä herkku oot!"

Elina Tervo.

Maailmantähtien seassa

Elina päätyi osallistumaan kilpailuun osin sattuman kautta. Hän kertoo olleensa muutama vuosi sitten lomalla Los Angeleissa, jossa päätyi puolivahingossa Maximin Hollywoodissa järjestettyihin halloween-bileisiin.

– Pääsin sinne erään ystäväni avecina. Tapahtuma oli loppuunmyyty, mutta jos lipun olisi ehtinyt ostaa, siitä olisi saanut pulittaa 500 dollaria, Elina päivittelee.

– Olin kyllä joskus kuullut Maximista, mutten mitenkään ymmärtänyt, miten isosta tapahtumasta oli kyse. Siellä oli kaikkia supermalleja ja kuuluisia näyttelijäitä, ja tuntui ihan huikealta olla siellä kaikkien maailmantähtien seassa.

Lue myös: Elina Tervon tissiterveiset naistenpäivän kunniaksi – yläosattomissa akrobaattisessa asennossa!

Luonnonlapsi, ei feikki

Megabailujen jälkeen Elina alkoi seurata Maxim-lehden Instagram-tiliä. Sieltä hän bongasi myös kilpailun, johon siis nyt osallistui.

– Spottasin jo viime vuonna tämän kilpailun, mutta silloin ajattelin, ettei vielä olisi oikea aika. Tänä vuonna sama mainos pomppasi taas silmiini ja mietin, että äsh, antaa mennä!

Lue myös: Jösses, Elina Tervo juhlisti joulua seksikkäästi – ihailijat mykistyivät joulun ihmeestä: ”Ja Jumala loi naisen!”

Elinalla on luonnollisesti vankka usko siihen, että hän yltää rahakkaassa kuvakisassa aina finaaliin saakka.

– Mitä olen Amerikassa pyörinyt, niin siellä pidetään todella paljon pohjoismaalaisista mimmeistä – vaikken edes mielestäni näytä yhtään suomalaiselta! Silti he näkevät minut niin, että olen eksoottinen enkä lainkaan amerikkalaisen näköinen.

– Uskon vahvuuteni olevan tietynlainen luonnonlapsimaisuus. Onhan minussa hurja kontrasti verrattaessa amerikkalaiseen muovimaisuuteen ja feikkiyteen!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Elina Tervon kotialbumi, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!