Katso kuvat!

Stripparit ryhtyivät topless-ruokaläheteiksi - kuvat!

Hotnow | 01.04.2020 11:01

Strippiklubi on keksinyt tavan pitää tanssijansa työllistettynä myös pandemian aikana. Lucky Devil Loungen eksoottiset tanssijat kuljettavat nyt ruokatoimituksia eristyksissä eläville. 

Kun Oregonin kuvernööri käski yrityksiä sulkemaan ovensa viruksen leviämisen hidastamiseksi, joutui myös paikallinen strippiklubi keskeyttämään tavallisen toimintansa. Sen sijaan, että klubi olisi jättänyt tanssijansa tyhjän päälle, keksi omistaja Shon Boulden ainutlaatuisen tavan pitää työntekijänsä kiireisinä. Boober Eats-palvelu toimittaa klubin ruokalistalta löytyviä perinteisiä pubiruokia ihmisten oville. Asiakkaat ovat valmiita maksamaan lähes 30 euron kuljetusmaksun, sillä vähäpukeiset stripparit tarjoavat heille maittavan ruoan ohella silmäniloa.

Boulden vakuuttaa, että toimituksissa noudatetaan terveysviranomaisten vaatimia varotoimia. Tanssijat suojaavat itsensä hengityssuojaimilla, käsineillä sekä desinfektiohuuhteella. Kuljettajilla on toimituksissa mukanaan turvamies, joka varmistaa, etteivät asiakkaat tule liian lähelle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boober Eats PDX (@booberpdx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boober Eats PDX (@booberpdx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boober Eats PDX (@booberpdx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boober Eats PDX (@booberpdx) on

Lähde: The Rolling StoneFox News, Instagram

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!