Hyppää pääsisältöön
Seksiviestien lähettäminen on taitolaji.

Sekstaa kuin ammattilainen - ohjeet kuumaan seksiviestittelyyn!

Sekstaaminen, eli seksiviestittely, tuntuu olevan erottamaton osa nykyajan romantiikkaa. 

Seksiviestittely on kuitenkin oma taitolajinsa, sillä ventovieraiden lähettämät törkyviestit Tinderissä eivät sytytä ketään. Entinen seksialan ammatilainen, Miranda Kane, neuvoo, kuinka sekstaat ammattilaisen ottein.

Ei keskustelunavaukseksi

Ensinnäkin, seksiviestit eivät sovi keskustelunavaukseksi, vaan niihin pitää edetä rauhassa. Seksiviestejä tulee myös lähettää ainoastaan henkilölle, jotka niitä haluavat vastaanottaa.

Luovuus tehoaa

Toiseksi, ole luova. Käytä persoonallisia ilmauksia, sillä kliseet eivät ole kiihottavia. Kokeile kohteliaisuuksia tai muistele yhteisiä hetkiänne. Jo simppeli "Ajattelen sinua" voi riittää saamaan kumppanin oikealle tuulelle.

Emojit ovat laiskoille

Yksi kuva vastaa tuhatta sanaa, mutta emojit ovat vain ja ainoastaan laiskoja. Persikka- tai munakoiso-emoji viestii yksinkertaisesti, että et jaksa paneutua hommaan kunnolla. Käytä siis sanoja kuvaamaan tunteitasi.

Ketään ei kiinnosta, mitä teet itsellesi

"Mitä haluaisit tehdä minulle?" Väärin. Älä ole laiska. Sen sijaan, että yrität houkutella toisen osapuolen tekemään kaiken työn, ala itse näpyttelemään. Älä myöskään kerro, mitä teet itse itsellesi, sillä se ei kiinnosta ketään.

Avoimia kysymyksiä

Pidä keskustelu käynnissä esittämällä avoimia kysymyksiä. Sekstailu ei ole maata järisyttävää, jos toinen vastaa vain kyllä tai ei. Voit myös suunnitella viestejä etukäteen ja käyttää aiemmin oppimiasi, hyviksi havaittuja aiheita ja ilmaisuja.

Muista motiivi

Lopulta, muista miksi sekstaat. Tavoitteenasi on saada kumppanisi oikealle tuulelle iltaa varten. Jos seksiviestittelet puolitutulle saadaksesi tämän kiinnostumaan itsestäsi, olet pahasti hakoteillä.

Lähde: Metro


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!