Hotnow

Seksikolumnisti masturboi lounastauolla! Pitäisikö sinunkin?

09.10.2018 21:01

Lounasaika on monelle odotettu hengähdystauko keskellä työpäivää. Jotkut suuntaavat syömään, toiset tupakalle - ja jotkut taas masturboivat. Seksikolumnisti Nadia Bokody sanoo käyttävänsä lounastauot itsensä tyydyttämiseen. 34-vuotias paljasti SheSaid-palstallaan, että hän masturboi säännöllisesti työpaikallaan.

– Kun kollegani ovat kiireisiä kanelinmakuisten sähkötupakoidensa kanssa, tai he jonottavat 10 minuutin ajan kurpitsalattejaan Starbucksissa, minä tyydytän itseni, nainen kirjoittaa.

"Piipahdan vessaan"

Nadia selittää, että masturbointi tehokas työkalu silloin, kun hän tuntee töissä ahdistusta tai seksuaalista turhautuneisuutta.

– Lounasajalla saatan mennä kotiin pitämään teerenpeliä vibraattorini kanssa, mutta silloin kun en malta odottaa niin kauaa, piipahdan vessaan, laitan kuulokkeet päähän ja surffaan RedTubessa, kunnes stressini on hellittänyt, hän jatkaa:

– Varttia myöhemmin palaan töihin terävänä ja keskittyneempäänä, valmiina selvittämään loppupäivän haasteet.

"Orgasmit parempia aivoille kuin sudoku"

Nadia suosiii kyseistä stressinlievitystekniikkaa myös sen tieteellisesti todistettujen terveyshyötyjen takia. 

– The Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että orgasmit ovat parempia aivoille kuin Sudokun ja ristisanatehtävien tapaiset harjoitukset, hän selittää:

– Kliimaksi lisää verenkiertoa aivojen joka osassa, kun taas älypelit stimuloivat tiettyjä alueita. Toisin sanoen, jos työnantaja haluaa estää työntekijöiden nuukahtamisen iltapäivällä, hänen kannattaisi harkita masturbaatiotauko-käytäntöä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

Lähde: MirrorSheSaid

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press ja instagram
Jaa Artikkeli:
itsetyydytysterveystyönaisettyöpaikkaseksistressityöntekijäblogimasturbointiterveyshyötyseksiblogiseksiä työpaikalla

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!