Seksiin voi suostua nyt virallisesti sovelluksella!

Hotnow | 12.01.2018 21:55

Suostumuksen käsite on ollut muun muassa Hollywoodin seksuaalisen häirinnän skandaalin ja sitä seuranneen #Metoo-kampanjan keskiössä. Joskus raiskaus on helppo määritellä, mutta usein seksuaalisen ahdistelun rajoista ei olla yhtä mieltä. Siksi vuosi 2018 onkin tuonut mukanaan sinkkujen elämää helpottavan sovelluksen, LegalFlingin.

LegalFling on sovellus, jossa yhden yön jutun osapuolet voivat ilmaista suostumuksensa kirjallisen sopimuksen muodossa. Sovellus lupaa helpottaa flirttailun ja aloitteen tekemisen miinakentällä pujottelua, sillä molemmat osapuolet voivat virallistaa suostumuksensa. Sovellus toimii niin, että toinen osapuoli lähettää pyynnön toisen älypuhelimeen. Hyväksymällä tämän pyynnön, toinen henkilö ilmaisee suostumuksensa. Suostumuksen voi perua koska tahansa yhdellä napin painalluksella. Sopimukseen kuuluu suostumuksen lisäksi kohtia, joissa osapuolet muun muassa kertovat mahdollisista sukupuolitaudeistaan, ja lupaavat olla julkaisematta toista koskevaa intiimiä kuvamateriaalia verkossa. Sopimus on oikeudellisesti sitova, ja sen rikkominen voi johtaa oikeudenkäyntiin.

– Seksin ei tulisi olla ainoastaan hauskaa, sen tulisi olla myös kaikille turvallista, kirjoitetaan LegalFlingin sivuilla.

Sopimuksia on tarjolla myös pidempiin parisuhteisiin. Käyttäjät pystyvät määrittelemään suostumuksensa keston tunneista aina ikuisuuteen. Sopimukseen voidaan kirjata myös esimerkiksi fetissejä, keinona todistaa, että molemmat osapuolet ovat olleet suhteen alusta saakka tietoisia toistensa mieltymyksistä.

Kunhan Apple ja Google hyväksyvät sovelluksen, LegalFling tulee kaikkien saataville.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!