Hotnow
Katso videot!

Roberto, 55, ei voi tehdä töitä, koska hänen peniksensä on liian iso! "En pysty polvistumaan sen takia" - video!

31.12.2017 19:29

Suurin osa miehistä unelmoi kookkaasta peniksestä, mutta liian suuresta elimestä voi olla harmia. Roberto Esquivel Cabreran oli jätettävä työelämä, sillä hänen peniksensä ei mahdu enää työunivormuihin. 

55-vuotiaan meksikolaisen penis on hieman yli 45 senttimetriä pitkä. Se yltää hänen polviinsa. Cabrera pitääkin hallussaan maailman suurimman peniksen epävirallista maailmanennätystä. Kookas elin on kuitenkin tuonut mukanaan lukuisia terveysongelmia. Hän ei pääse polvistumaan, eikä hän kykene juoksemaan kunnolla. Lisäksi hän sairastaa jatkuvasti virtsatietulehduksia. Öisin hänen on käärittävä peniksensä siteisiin ja asetettava se omalle tyynylleen, jotta hän voi nukkua kivuitta.

Kaikista näistä ongelmista huolimatta hän kieltäytyy pienennystoimenpiteestä, jota lääkärit ovat hänelle suositelleet. Itse asiassa, suuri penis on jotain, jonka eteen Cabrera on työskennellyt valtaosan elämästään. Hän alkoi jo teini-ikäisenä venyttää sukuelintään erilaisten painojen avulla. Nyt hän haluaa, että hänen "lahjansa" tunnustetaan Guinnessin ennätystenkirjassa.

– Haluaisin päästä Guinnessin ennätystenkirjaan, hän sanoo:

– Olen kuuluisa, koska minulla on maailman suurin penis. Olen tyytyväinen penikseeni, sillä tiedän, ettei kukaan ole yhtä suuri.

Hänen lääkäri, tohtori Jesus David Salazar Gonzalezin mukaan Cabreralla on pakkomielle peniksensä koosta. Hän on neuvonut Cabreraa menemään leikkaukseen, jossa hänen peniksensä voitaisiin muotoilla uudelleen.  Leikkaus mahdollistaisi miehelle normaalin seksielämän ja perheen perustamisen.

– Mutta hän ei suostu siihen. Hänelle on tärkeämpää, että hänellä on suurempi penis kuin muilla, Gonzales selittää:

– Latinokulttuurissa mies, jolla on suurin penis, on machompi kuin muut. Tämä asia erottaa hänet muista miehistä ja saa hänet tuntemaan olonsa erityiseksi.  

Valtio tunnustaa Roberton peniksen olevan vamma, joka estää miehen työnteon. Roberto saa nyt kuukausittain tukea valtiolta, mutta miehen itsensä mukaan tuki ei nykyisellään ole riittävä. 

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Katso video!

Huh, mikä mörssäri! Kehonrakennusmestari nousee nyrkkeilykehään Myyrmäessä: melkoinen urheilutausta – katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!