Asal Bargh juhli Jari-Matti Latvalan kanssa.

Pyrki Playboy-lehteen! Tällainen on Jari-Matti Latvalan kanssa juhlinut missikaunotar Asal Bargh – superseksikkäät kuvat!

09.03.2020 20:02

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala oli illan isäntänä yhdessä rock-tähti Jussi69:n ja näyttelijä Ville Haapasalon kanssa, kun Helsingin kermojen kermalle järjestettiin toissa viikon lauantaina 13. kerran salaiset Eyes Wide Shut -juhlat.

Lue myös: Jari-Matti Latvala juhli ökyeliitin salabileissä! Avautuu erokohusta Seiskalle: Maisa soitti ennen häitään!

Seiskan haastattelussa Jari-Matti hymyili aurinkoisena ja oli innoissaan illan juhlasta. Häntä oli pyydetty juhlien pr-kasvoksi, jonka nimeä sai droppailla muutoin tarkoin varjellusta kutsuvieraslistasta.

– Toimin myös Toyotan uuden Yaris GR -automallin markkinointikasvona, moninkertainen rallin MM-osakilpailuvoittaja myhäili.

Lue myös: Maisa Torpasta eronnut Jari-Matti Latvala: En tunne Mikkoa!

Syy miehen leveään hymyyn selvisi myöhemmin: Jari-Matti viihtyi bileissä tiiviisti salaperäisen mallikaunottaren Asal Barghin kanssa.

Eksoottinen neitonen valittiin vuonna 2016 Miss Supranationaliksi Suomen Huippumissi -kilpailussa, ja Asal oli ehdolla myös jenkkien Playboyhin. Netissä Asalista löytyy hyvinkin rohkeita kuvia.

Asal pyrki Playboy-lehteen neljä vuotta sitten.
Asal pyrki Playboy-lehteen neljä vuotta sitten.

 

Lue myös: Missikaunotar rohkeana: poseerasi täysin alasti – kuva!

Ei ihme, että Jari-Matin pää on pyörällä tumman kaunottaren vierellä, hänellähän tunnetusti on silmää rohkeille ja seksikkäille malleille.

Asal Bargh

Asal Bargh

Asal Bargh

Lue lisää ja katso kuvat ökybileistä Seiska Klubista!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Wilma Schlizewski
Kuvat: Seiskan arkisto ja Rich Cutrone

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!