Pyrki Playboy-lehteen! Tällainen on Jari-Matti Latvalan kanssa juhlinut missikaunotar Asal Bargh – superseksikkäät kuvat!

Hotnow | 09.03.2020 20:02

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala oli illan isäntänä yhdessä rock-tähti Jussi69:n ja näyttelijä Ville Haapasalon kanssa, kun Helsingin kermojen kermalle järjestettiin toissa viikon lauantaina 13. kerran salaiset Eyes Wide Shut -juhlat.

Lue myös: Jari-Matti Latvala juhli ökyeliitin salabileissä! Avautuu erokohusta Seiskalle: Maisa soitti ennen häitään!

Seiskan haastattelussa Jari-Matti hymyili aurinkoisena ja oli innoissaan illan juhlasta. Häntä oli pyydetty juhlien pr-kasvoksi, jonka nimeä sai droppailla muutoin tarkoin varjellusta kutsuvieraslistasta.

– Toimin myös Toyotan uuden Yaris GR -automallin markkinointikasvona, moninkertainen rallin MM-osakilpailuvoittaja myhäili.

Lue myös: Maisa Torpasta eronnut Jari-Matti Latvala: En tunne Mikkoa!

Syy miehen leveään hymyyn selvisi myöhemmin: Jari-Matti viihtyi bileissä tiiviisti salaperäisen mallikaunottaren Asal Barghin kanssa.

Eksoottinen neitonen valittiin vuonna 2016 Miss Supranationaliksi Suomen Huippumissi -kilpailussa, ja Asal oli ehdolla myös jenkkien Playboyhin. Netissä Asalista löytyy hyvinkin rohkeita kuvia.

Asal pyrki Playboy-lehteen neljä vuotta sitten.
Asal pyrki Playboy-lehteen neljä vuotta sitten.

 

Lue myös: Missikaunotar rohkeana: poseerasi täysin alasti – kuva!

Ei ihme, että Jari-Matin pää on pyörällä tumman kaunottaren vierellä, hänellähän tunnetusti on silmää rohkeille ja seksikkäille malleille.

Asal Bargh

Asal Bargh

Asal Bargh

Lue lisää ja katso kuvat ökybileistä Seiska Klubista!

Teksti:Wilma Schlizewski
Kuvat:Seiskan arkisto ja Rich Cutrone
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!