Playboy luopuu painetusta lehdestä.

Playboy-lehti on museokamaa - julkaisu muuttuu täysin digitaaliseksi: Täytyy päästää irti menneisyydestä

19.03.2020 10:07

Playboy luopuu painetusta lehdestä, kertoo toimitusjohtaja Ben KohnHugh Hefnerin 66 vuotta sitten perustama aikakausilehti jatkaa toimintaansa nettiversiona.

– Viime viikolla, kun koronapandemian aiheuttamien häiriöiden laajuus sisällöntuotantoon ja toimitusketjuun kävivät selväksi, meidän oli nopeutettava keskustelua, jota lehden toimituksessa on käyty, Kohn selittää päätöstä New York Postin mukaan.

Ikoninen lehti on ollut vaikeuksissa jo ennen koronavirusta. Nettipornon suosion kasvaessa, lehti on joutunut harventamaan julkaisuväliään. Vielä 2017 lehti julkaistiin kuukausittain, mutta vuonna 2019 julkaistiin vain neljä numeroa. Kevään 2020 numeron jälkeen lehti siirtyy kokonaan digitaaliseksi.

- Viimeisten 66 vuoden aikana meistä on tullut paljon enemmän kuin aikakauslehti. Joskus täytyy päästää irti menneisyydestä ja tehdä tilaa tulevaisuudelle, Kohn sanailee.

Hän lisää, ettei yksittäisten erikoispainosten mahdollisuutta ole suljettu pois.

Lähde: New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!