Hotnow
Katso kuvat!

Pitsihepenet eivät enää ole vain naisille - myös miehillä on oikeus tuntea olonsa seksikkääksi! Katso kuvat!

31.08.2018 21:42

Kauniit pitsihepenet eivät ole enää vain naisten etuoikeus. Koska myös miehillä on oikeus tuntea olonsa seksikkääksi, HommeMystere tarjoaa miehille silmää hiveleviä alusvaatteita, kuten pitsisiä rintaliivejä ja satiinisia sukkanauhavöitä.

KATSO MYÖS: CROP TOPIT EIVÄT ENÄÄ OLE VAIN NAISTEN JUTTU - MYÖS MIEHET INNOSTUIVAT NAPAPAIDOISTA! KATSO KUVAT!

Mallistoon kuuluu myös vartaloa myötäileviä bodyja ja alusmekkoja. Kokoja on tarjolla S:stä XL:ään, eikä miesten tarvitse yhtiön mukaan murehtia kuppikoosta. Tosin miehille, jotka kaipaavat kookkaampaa rintavarustusta, on tarjolla myös joitain pehmustettuja malleja. HommeMystere vakuuttaa, etteivät vaatteet ole vain miesten mieleen, vaan myös tyttöystävät osaavat arvostaa seksikkyyteen panostavaa miestä.

– Todella seksikkäät, minun tyttöystäväni rakastaa katsella minua näihin ja yhteensopiviin pikkuhousuihin pukeutuneena, hehkuttaa turkoosit Annabelle-rintaliivit ostanut tyytyväinen asiakas.

Asiakkaat näyttävät muutenkin olleen tyytyväisiä ostoksiinsa. Alusvaatteiden materiaalia on kehuttu pehmeäksi ja aistilliseksi ja hepenien on sanottu olevan paitsi seksikkäät, myös mukavat päällä. 

Vuonna 2009 perustetun HommeMysteren tavoitteena on suunnitella "hauskoja, mukavia ja ainutlaatuisia alusvaatteita hyvin varustetuille ihmisille". Verkkosivusto toimittaa alusvaatteita maailmanlaajuisesti.

 

A post shared by Angus (@angusandangus) on

Lähde: HommeMystere, Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press ja instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!