Kukaan ei halua olla jouluna yksin.

Pelottaako yksinäisyys - oletko kuullut cuffing-suhteesta?!

Hotnow | 21.11.2018 18:37

Ghosting, caspering, bread crumbing.... Nettideittailun maailmassa termejä on yhtä paljon kuin potentiaalisia kumppaneita. Tänä jouluna moni kuulee myös termin cuffing. Cuffingilla tarkoitetaan sitä, kun kaksi sinkkua laittaa hynttyyt yhteen talveksi, jotta heidän ei tarvitsisi viettää joulua ja uuttavuotta yksin. Kumpikin tietää, ettei suhteella ole tulevaisuutta, mutta se pelastaa molemmat yksinäisiltä pyhiltä ja kylmiltä öiltä.

Cuffing-kausi on jälleen aluillaan, ja moni miettii, onko turvasuhteella haittapuolia. Parisuhdeasiantuntija Pam Spurr arvelee Mirror-lehdessä, ettei loppiaisen jälkeen päättyvästä suhteesta ole haittaa, jos se palvelee tarkoitustaan ja molemmat osaavat kevään tullen siirtyä elämässään eteenpäin. Toki joillekin pariskunnille cuffing-suhteesta kuoriutuu kuukausien saatossa vakavampi suhde. Ongelmia on edessä silloin, kun toinen osapuoli luulee, että suhde on enemmän kuin pelkkä laastari yksinäisyydelle. Silloin keväällä häämöttävä ero voi tulla kivuliaana yllätyksenä.

Toinen, ja kenties suurempi ongelma on, jos toinen tai molemmat osapuolet eivät yksinkertaisesti osaa olla yksin. Cuffing-suhteesta voi hakea seuraa uudenvuodenjuhliin, mutta jokaisen tulisi osata nauttia myös yksinolosta. Jos itsekseen oleminen pelottaa niin paljon, että henkilö on valmis laskemaan rimaa vain säästyäkseen yksinäisyydeltä, on kyseessä emotionaalinen ongelma, jota mikään parisuhde ei korjaa.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!