Hyppää pääsisältöön
Sukulaisten kanssa on välillä vaikeaa.

Pariskunnan painajainen: Anoppi lääpällään vävypoikaansa - varasti miehen alastonkuvia!

Elämä appivanhempien kanssa ei ole aina helppoa. Eräs mies kertoo Redditissä harvinaisen hankalasta tilanteestaan, sillä hänen mukaansa anoppinsa olevan häneen lääpällään.

– Minä ja vaimoni olemme olleet yhdessä jo muutaman vuoden, mies kertoo:

– Anoppini on ollut minuun ihastunut ensi tapaamisestamme saakka. Se on puistattavaa. Olen yrittänyt puhua hänelle siitä, miten epämukavaa se on, ja samoin vaimoni.

Pariskunnan arjesta onkin tullut hyvin kiusallista, sillä anoppi flirttailee miehelle avoimesti ja on jopa mennyt äärimmäisyyksiin ihastuksensa suhteen.

Reddit-kirjoituksen mukaan nainen varasti tyttärensä puhelimesta miehestä otettuja alastonkuvia. Anoppi ei kuitenkaan suostunut pyytämään tekoaan anteeksi, eikä poistamaan kuvia. Ymmärrettävästi mies kokee teon loukkaavan hänen yksityisyyttään.

– Tämä on aivan kauheaa. Vaimollani ja minulla on joitakin outoja fetissejä, joten jotkut hänelle lähettämäni kuvat ovat todella nöyryyttäviä ja ne oli tarkoitettu ainoastaan hänen nähtäväkseen, hän selittää:

– Vaimoni on asiassa täysin minun puolellani ja tukee minua.

Tilanne on vaikea, sillä pariskunta ei haluaisi joutua selittämään muille perheenjäsenille, miksi he ovat ottaneet etäisyyttä vaimon äitiin. Redditissä ollaan suhtauduttu ymmärtäväisesti miehen tilanteeseen. Kommentoijat ovat ehdottaneet, että mies tekisi anoppinsa toimist julkisia. Moni on myös suosittellut kääntymään asiassa lain ammattilaisten puoleen.

Lähde: MirrorReddit


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!