fbq
Hotnow
22.09.2018 21:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Miehet luulevat naisten harrastavan seksiä koko ajan.
Nuorten miesten harhaluulo: Naisilla seksiä 33 kertaa kuussa!
Hotnow
22.09.2018 21:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Miehillä ei ole tunnu olevan aavistustakaan naisten seksielämästä, ainakaan Iso-Britanniassa. Uusi kysely paljastaa, että brittimiehet luulevat 18- 29 -vuotiaiden naisten harrastavan seksiä keskimäärin 22 kertaa kuukaudessa. Tämä on melkoisen kaukana todellisesta lukemasta, viidestä kerrasta kuussa.

Kysely toteutettiin osana Ipsos-yrityksen "Perils of Perceptions"-tutkimusta, jossa tarkasteltiin "ihmisten käsitysten ja todellisuuden välistä kuilua". Miesten käsitys naisten seksuaalisesta aktiivisuudesta on erityisen virheellinen nuorten miesten keskuudessa. Alle 35-vuotiaat miehet ajattelevat, että nuoret naiset harrastavat seksiä keskimäärin 33 kertaa kuukaudessa, kun taas vanhemmat miehet arvelivat naisten puuhastelevan "vain" 14 kertaa kuussa.

Naisten arviot ovat hieman lähempänä totuutta. Naisten oman arvion mukaan 18-29 -vuotiailla naisilla on seksiä noin 12 kertaa kuukaudessa. Heidän arvionsa mukaan nuoret miehet harrastavat seksiä hieman enemmän, keskimäärin 14 kertaa kuussa. Miesten oma veikkaus oli 15. Todellisuudessa nuoret miehet harrastavat seksiä yhtä usein kuin nuoret naiset, keskimäärin viisi kertaa kuussa.

Tutkimusta johtanut Bobby Duffy uskoo, että miesten vääntyneelle käsitykselle naisten seksielämästä on olemassa kaksi mahdollista selitystä.

– Molemmat liittyvät siihen, mitä meille kerrotaan mediassa ja kulttuurissa laajemmin, hän selittää:

– Miesten massiivinen virhe johtuu todennäköisesti kieroutuneesta mielikuvasta, jonka he ovat luoneet sen perusteella, miten naiset esitetään mediassa, viihteessä, mainonnassa ja lukuisissa muissa kulttuuriviesteissä. Tämä yhdistyy miesten omaan hauraaseen egoon, jonka vuoksi he ajattelevat, että naiset harrastavat enemmän seksiä kuin he itse.

Lähde: The Independent

Tilaa Seiskan uutiskirje! »