Seksiunet voivat paljastaa yllättäviä asioita.

Nämä ovat viisi yleistä seksiunta - katso, mitä ne tarkoittavat!

31.05.2018 21:34

Seksiunet ovat varsin yleisiä. Jos osaa lukea rivien välistä, saattaa unista löytää yllättäviäkin merkityksiä. Seksiunet ovat alitajunnan halujen ja pelkojen ilmenemismuotoja, jotka eivät ole välttämättä itsessään seksuaalisia. Monesti unet viestivät jostain sellaisesta, mitä omasta elämästä sillä hetkellä puuttuu.

– Unet ovat kuin tilannekuvia meidän toiveistamme, huolistamme, tietoisuuden virrasta. Ne ovat peili sille, miltä meistä tällä hetkellä tuntuu, lääkäri Robert Glatter selittää.

Men's Health listasi viisi yleistä seksiunta ja niiden selitykset.

1. Seksi työkaverin kanssa

Vaikka seksiunessa olisi mukana työtoveri, ei se välttämättä tarkoita, että haluat todella harrastaa tämän kanssa seksiä. Sen sijaan uni voi tarkoittaa, että työtoverstasi löytyy ihailtavia piirteitä, jotka haluaisit itsekin omata.

2. Seksi pomon kanssa

Unissa ei välttämättä ole kyse tietystä henkilöstä, vaan siitä, mitä hän edustaa. Uni seksistä pomon kanssa tarkoittaa todennäköisesti sitä, että kaipaat auktoriteettia, valtaa tai vaikkapa päätöksentekokykyä.

3. Seksi julkkiksen kanssa

Kenelläpä ei olisi ollut märkiä unia jostakusta julkkiksesta? Uni seksistä Scarlett Johanssonin kanssa voi tarkoittaa, että yrität yhdistää piirteitä hänen elokuvistaan omaan elämääsi. Mieti, mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen, kun mietit kyseistä julkkista? Onko se jokin tietty elokuva? Voisiko tarinan juoni olla jollakin tavalla merkityksellinen oman elämäsi kannalta? Jos ei, kenties uneksit Scarlettista vain, koska hän on kuuma.

4. Seksi vieraan ihmisen kanssa

Seksi ventovieraan ihmisen kanssa on yksi yleisimmistä seksiunien aiheista. Moni meistä miettii, näimmekö juuri vilauksen sielunkumppanistamme, joka odottaa meitä tuolla jossain. Valitettavasti asia ei todennäköisesti ole näin. Kasvoton mies tai nainen on ruumiillistuma ominaisuuksille, joita meillä on taipumus yhdistää kyseiseen sukupuoleen. Esimerkiksi seksi tuntemattoman miehen kanssa unessa voi kertoa siitä, että yrität kanavoida perinteisesti maskuliinisia piirteitä, kuten dominanssia, kunnianhimoa tai aggressiivisuutta.

5. Seksi exän kanssa

Vaikka vuodet ovat vierineet, saattavat exät eksyä aika ajoin uniisi. Exää koskeva seksiuni ei kuitenkaan tarkoita, että haluaisit hänet takaisin. Yleisin merkitys unelle on, että haluat sytyttää uudelleen sen intohimon, jota koit suhteessanne. Tai kenties uneksit exästä, joka särki sydämesi? Se voi olla merkki siitä, että olet emotionaalisesti jumittunut, etkä ole siirtynyt elämässäsi eteenpäin.

Lähde: Men's Health

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!