Katso kuvat!
Jessica edström

Näinkö voi hurmata Jessica Edströmin? Povipommi paljastaa salaisuuden sydämeensä: ”Seksikkäin piirre toisessa ihmisessä”

Hotnow | 08.11.2020 19:31

Entinen Seiskan Tähtityttö Jessica Edström, 29, jakaa sosiaalisessa mediassa usein kuvia, joissa hän on pukeutunut pelkkiin alusvaatteisiin tai bikineihin. Hemaiseva dj Jessica paljastaa nyt Instagram-tilillään, mikä piirre häntä muissa viehättää. 

- Hyvä huumorintaju on mielestäni seksikkäin piirre toisessa ihmisessä, Jessica kertoo.

Paljastuksen yhteydessä kaunotar jakoi kuvan, jossa hän poseeraa sängyllä sotkuisissa lakanoissa. Päällä Jessicalla on hyvin eroottinen alusasu, mikä pidättelee hänen muhkeaa poveaan hädin tuskin.

Lue myös: Mykistävä kaunotar! Jessica Edström häikäisee supersankarina ja ilman pikkuhousuja - 8 kuvaa, jotka on pakko nähdä! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To me a good sense of humor is one of the sexiest qualities anyone can have ✨❤️

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

Lumoava hymy

Vähäisten vaatteiden lisäksi Jessican otoksissa on toinenkin yksityiskohta, joka houkuttelee katsojan tuijottamaan kuvia pidemmäksi aikaa.  

Lue myös: Seksipommi Jessica Edströmillä ei ole tuoreissa kuvissa enää juurikaan riisuttavaa - lukee kirjojakin alasti! Sykähdyttävät kuvat!

Kaunottaren loistava hymy naulitsee otosten ääreen kuin seireenin kutsu, mikä on varmasti yksi syy Jessican suureen seuraajamäärään. 

Jessicalla on Instagram-tilillään yli 290 000 seuraajaa, jotka ihailevat vaaleaverikön aktiivisesta päivitystahdista. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback Thursday ✨📸 @lee_lhgfx

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

Kameran edessä

Jessica on esitellyt upeaa ulkomuotoaan kameran edessä jo vuodesta 2012 asti. Tuolloin hän oli Seiskan tähtityttönä ja näyttäytyi punaisissa bikineissä poseeraten. Kaunotar muisteli myös uransa alkuaikoja YouTube-videollaan. 

Lue lisää: Jösses! Instagramissa paljasteleva Jessica Edström ei ollut mahtua toppiinsa: Jättirinnat pursuuvat esille - katso!

- Aloitin lähettämällä hakemuksia lehtiin. Suomessa ei ole hirveästi vaihtoehtoja, mutta lähestyin muun muassa Seiskaa. Olin heidän Tähtityttönsä. Se oli hieno kokemus, Jessica muisteli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔻📸 @vombbosse

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

Lue myös: No nyt! Jessica Edström seksikkäissä mökkihepeneissä: toinen rinta paljaana ja pitsipikkuhousuissakin aukko - 6 veret seisauttavaaa kuvaa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is obviously my regular hang-out-in-the-woods-outfit 🌲📸 @spuhrmedia

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!