fbq
Hotnow
10.10.2018 21:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Nainen tunnustaa olleensa uskoton.
Nainen paljastaa: Harrasti seksiä kumppaninsa isän kanssa!
Hotnow
10.10.2018 21:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Pettäminen ei ole mitään uutta, mutta harvemmin se tapahtuu kumppanin läheisen perheenjäsenen kanssa. Eräs nainen on tunnustanut Kidspot-palstalla, että hän harrasti "sääliseksiä" kumppaninsa isän kanssa.

Nainen, joka ei halua paljastaa nimeään, sanoo olleensa onnellisesti naimisissa jo viisi vuotta. Hänellä on miehensä kanssa yksi lapsi. Eräänä päivänä tragedia ravisteli perhettä. Miehen äiti menehtyi syöpään ja yksin jäänyt isä muutti avioparin luokse asumaan. Nainen sanoo halunneensa auttaa appiukkoaan, joka oli surullinen ja yksinäinen. Kun naisen aviomies oli muutaman päivän poissa kotoa, nainen ja appi huolehtivat yhdessä avioparin lapsesta. Heidän suhteensa alkoi "viattomimmalla mahdollisella tavalla," nainen vakuuttaa. Yhtenä iltana he valvoivat myöhään ja nauttivat drinkkejä.

– Tiedän, että se ei ole mikään tekosyy, mutta viski virtasi ja olin rentoutunut. Hän oli niin surullinen ja kun annoin hänelle halauksen, se alkoi tuntua intiimiltä, nainen selittää:

– Ennen kuin tajusin, mitä oli meneillään, hänen suunsa oli minun suullani, vaatteet lentelivät ja me päädyimme harrastamaan seksiä keittiönpöydällä, jossa istun joka aamu syömässä aamiaista aviomieheni ja tyttäreni kanssa.

Kun kaikki oli ohi, molemmat menivät omiin sänkyihinsä nukkumaan. Aamulla he olivat samaa mieltä siitä, että kyseessä oli virhe, joka ei saisi toistua. Nyt appi on asunut parin luona kolme kuukautta ja kourii naisen takamusta tai tarttuu tätä kädestä, kun kukaan ei huomaa. Nainen harmittelee sitä, ettei hän osaa tehdä asialle mitään. Hän arvelee, että kyseessä on rangaistus, jonka hän on teoillaan ansainnut.

Lähde: MirrorKidspot

Tilaa Seiskan uutiskirje! »