Hyppää pääsisältöön

Nainen harrasti seksiä vangin kanssa oikeustalon portaissa: pidätyskuvissa maireat ilmeet - video!

Louisianalaisen naisen pidätyskuva oli yhtä hymyä sen jälkeen, kun hänet oli pidätetty seksin harrastamisesta vangin kanssa kaupungin oikeustalolla.

Jamie Lee Coutee, 19, syyllistyi rikokseen, kun hän harrasti seksiä vanki Miguel Camille Glorioson, 20, kanssa Rapides Parishin oikeustalon portaikossa. Henkilökunnan jäsen havaitsi parin noin viidennen kerroksen portaikossa aamupäivällä viime keskiviikkona. Kuultuaan outoja ääniä, työntekijä lähti selvittämään asiaa ja näkemään kaksikon harrastamassa seksiä.

– Kun he näkivät työntekijän, he keräsivät nopeasti tavaransa ja pakenivat paikalta, sheriffintoimistosta kerrotaan.

Työntekijä ehti kuitenkin tunnistaa Glorioson vangiksi, joka teki oikeustalolla siivoustöitä. Rakennuksen vartijat ottivat hänet myöhemmin kiinni. Glorioso, joka istuu tuomiota huumausainerikoksista, pidätettiin. Viranomaiset tunnistivat myös hänen seksikumppaninsa Couteen, joka pidätettiin saman päivän iltana.

Sekä Coutee että Glorioso pidätettiin julkisesti sukupuolisiveellisyyttä loukkaava teosta. Coutee on sittemmin vapautettu takuusummaa vastaan. Muistoksi kiihkeistä hetkistä hän sai iloisen pidätyskuvan.

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!