Nainen harrasti seksiä vangin kanssa oikeustalon portaissa: pidätyskuvissa maireat ilmeet - video!

Hotnow | 18.07.2018 21:17

Louisianalaisen naisen pidätyskuva oli yhtä hymyä sen jälkeen, kun hänet oli pidätetty seksin harrastamisesta vangin kanssa kaupungin oikeustalolla.

Jamie Lee Coutee, 19, syyllistyi rikokseen, kun hän harrasti seksiä vanki Miguel Camille Glorioson, 20, kanssa Rapides Parishin oikeustalon portaikossa. Henkilökunnan jäsen havaitsi parin noin viidennen kerroksen portaikossa aamupäivällä viime keskiviikkona. Kuultuaan outoja ääniä, työntekijä lähti selvittämään asiaa ja näkemään kaksikon harrastamassa seksiä.

– Kun he näkivät työntekijän, he keräsivät nopeasti tavaransa ja pakenivat paikalta, sheriffintoimistosta kerrotaan.

Työntekijä ehti kuitenkin tunnistaa Glorioson vangiksi, joka teki oikeustalolla siivoustöitä. Rakennuksen vartijat ottivat hänet myöhemmin kiinni. Glorioso, joka istuu tuomiota huumausainerikoksista, pidätettiin. Viranomaiset tunnistivat myös hänen seksikumppaninsa Couteen, joka pidätettiin saman päivän iltana.

Sekä Coutee että Glorioso pidätettiin julkisesti sukupuolisiveellisyyttä loukkaava teosta. Coutee on sittemmin vapautettu takuusummaa vastaan. Muistoksi kiihkeistä hetkistä hän sai iloisen pidätyskuvan.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!