fbq
Hotnow
16.03.2018 21:55
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Nainen antoi vieraalle miehelle suuseksiä junassa.
Nainen antoi vieraalle kanssamatkustajalle suuseksiä junassa!
Hotnow
16.03.2018 21:55
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Wollongongin kaupungista, Australiasta kotoisin oleva mies myönsi oikeudessa harrastaneensa suuseksiä tuntemattoman naisen kanssa junassa.

Shane Brennan istui junassa 14. joulukuuta klo 09.56 paikallista aikaa, kun hän havaitsi naispuolisen kanssamatkustajan masturboivan samassa vaunussa. Kun Brennan lähestyi hänelle ennestään tuntematonta naista, tämä tarjoutui antamaan miehelle suuseksiä. Koska vaunussa ei ollut muita matkustajia, Brennan suostui. Hän vakuutti tuomioistuimelle, ettei hänen tarvinnut maksaa naiselle.

– Nainen oli todella kiimainen ja valmis hommiin, hän selitti.

Teko tallentui junan valvontakameraan. Henkilökunta löysi myöhemmin vaunun lattialta "suuren ja iljettävän" sotkun. Brennan myönsi jättäneensä vaunuun Coca-Cola-lätäkön. Hän käytti virvoitusjuomaa puhdistaakseen itsensä aktin jälkeen.

– Sain suihinoton junassa, joten huuhteli kaluni sillä, herra puolustautui.

Nainen, joka on poliisille entuudestaan tuttu, vahvisti miehen tarinan. Molempia syytetään siveettömästä käytöksestä julkisella paikalla. Brennan myönsi syyllisyytensä ja hänet tuomittiin maksamaan vajaa 500 euroa sakkoja.

– Tosiasiat puhuvat puolestaan ... Hän käytti tilaisuutta hyväkseen, Brennanin asianajaja myönsi oikeudessa aiemmin tällä viikolla.

On epäselvää, onko nainen saanut jo tuomion.

Lähde: Illawarra Mercury, Metro UK

Tilaa Seiskan uutiskirje! »