Näin toteutat kolmen kimpan - vinkkilista!

Hotnow | 07.03.2017 10:03

Moni haaveilee kolmen kimpasta. Fantasian toteuttaminen voi kuitenkin olla hankalaa, sillä aiheesta on kiusallista puhua, ja sopivien kumppanien löytäminen voi olla haasteellista. 

Cosmopolitan paljastaa kolme eri tapaa, joilla jokainen löytää turvallisen ja itselleen mieluisan kolmen kimpan.

Käytä internetiä

Aloita perustamalla profiili deittisivustolle. Kerro suoraan, mitä haet, jotta et joudu tuhlaamaan aikaasi. Todennäköisesti joudut silti käymään läpi paljon turhia viestejä, ennen kuin löydät sen oikean pariskunnan. Kun olet löytänyt kumppanisi, sopikaa tapaaminen neutraaliin paikkaan, kuten kahvilaan.

Tutustukaa toisiinne hieman, ennen kuin hpypäätte sänkyyn. Puhukaa avoimesti siitä, mitä haluatte. Selvitä, onko pariskunnalla asioita, joihin he eivät suostu sängyssä.

On myös erittäin tärkeää puhua avoimesti seksuaaliterveydestä, jotta kokemus on kaikille turvallinen. Riski internetin kautta järjestetyssä kolmen kimpassa on, että et tunne ihmisiä, joiden kanssa menet sänkyyn.

Valitse kaveripariskunta

Jos et halua sänkyyn tuntemattomien kanssa, valitse kolmen kimppaan ystäväpariskunta. Tiedustele asiaa hienovaraisesti pareilta, joiden arvelet jakavan fantasiasi.

Tämä vaihtoehto on miellyttävä, koska kumppanisi ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja voit luottaa heihin. Riskinä on, että huonosti mennyt kolmen kimppa tekee tilanteesta jälkikäteen kiusallisen, joten puhukaa tästäkin mahdollisuudesta etukäteen. 

Muista, että myös ystävien kanssa kannattaa tarkistaa, ettei kenelläkään ole sukupuolitauteja. 

Toteuta kolmen kimppa kumppanisi kanssa

Jos haaveilet kolmen kimpasta ollessasi suhteessa, lienee luonnollisinta toteuttaa fantasia kumppanisi kanssa. Kerro hänelle avoimesti fantasiastasi, mutta älä painosta häntä.

Mikäli kumppanisi innostuu asiasta, kokeilkaa 3nderin kaltaista sovellusta, joka on kuin Tinder kolmatta osapuolta etsiville. Valitkaa partneri yksissä tuumin.

Mikäli ette halua ventovierasta henkilöä sänkyynne, miettikää yhdessä tuttavapiiriänne. Sopiva vaihtoehto voi olla kenties kaupungissa pikaisella vierailulla oleva kaveri, jota te molemmat pidätte viehättävänä tai miellyttävänä. 

Valitsit minkä tahansa, muista toteuttaa kolmen kimppa omilla ehdoillasi. Älä suostu mihinkään, mistä et nauti.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!