fbqMykistävä alastonkuva! Povipommi Elina Tervo häikäisee uskomattomassa otoksessa - tähän harva pystyisi! | Seiska
Elina Tervo

Mykistävä alastonkuva! Povipommi Elina Tervo häikäisee uskomattomassa otoksessa - tähän harva pystyisi!

Hotnow | 06.02.2021 23:01

Parhaillaan Meksikossa nautiskeleva Elina Tervo, 34, mykistää uskomattomalla alastonkuvallaan, jollaista harvalla meistä löytyy kotialbumista.

Elina julkaisi sosiaalisessa mediassa ällistyttävän taideteoksen, jossa hän makoilee kallionkielekkeellä pää alaspäin ilman rihman kiertämää. Aistikkaassa otoksessa kaunotar vaikuttaisi olevan luonnon armoilla, mutta tunnelmasta päätellen, kallion terävät reunat eivät haitanneet tottunutta poseeraajaa millään lailla.

Lue myös: ”Koolla on väliä, lisää seksiä ja kukapa ei olisi posliini?” – Supermuodokas Elina Tervo tykitti seuraajilleen yltiörehellisen vastauspatteriston – kysymys uhkean kaunottaren kuppikoosta oli kuitenkin liikaa: "En välitä paskaakaan"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

Elina on majaillut Meksikossa viime syksystä saakka.

– Tämä on tosi monipuolinen maa. Täällä viihtyy pidempään juuri siksi, että täällä on niin valtavasti nähtävää: erilaisia kulttuureja ja kaupunkeja, viidakkoja ja vuoristoa… Ihan kaikkea, Seiskan taannoin tavoittama Elina kehui.

Sitä ennen maailmanmatkaaja ehti matkustaa vajaa vuosi sitten Sisiliasta Lissaboniin, josta matka jatkui kesäksi Toscanaan. Meksikossakin maisema on vaihtunut tiuhaan.

– Monet kaupungit ovat tosin koronan takia suljettuja, mutta täällä rannikolla on suhteellisen normaali meininki. Olen täällä vielä kaksi viikkoa ja sitten olisi tarkoitus matkustaa Jenkkeihin. Toki tässä on vielä monta muuttujaa matkalla, Elina paljasti reilu viikko sitten.

Lue myös: Viiltävät lasinleikkurit! Povipommi Elina Tervolla törröttää bikineiden läpi – katso kostean kuuma kuva 

Elina on otattanut itsestään toinen toistaan upeampi otoksia. Katso tästä myös muutama muu huikea kuva kaunottaren Instagram-tililtä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

Arkistovideo: Elina Tervo on Miss Helsinki 2011

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Elina Tervon albumi ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!