Hyppää pääsisältöön
Parin liitto jäi lyhyeksi.

Morsian löysi polttareistaan uuden miehen ja karkasi tämän matkaan 16 päivää häiden jälkeen!

40-vuotias Andy Mitchell oli järkyttynyt kuullessaan, että hänen vaimollaan, Meaghanilla oli salasuhde alle viikon kuluttua heidän häistään.

Pari oli vasta astellut alttarille ylellisessä seremoniassa Meksikossa. Andyn sydän särkyi, kun Meghan päätti lähteä toisen miehen matkaan. Nyt hän kauppaa vihkisormustaan tienatakseen takaisin edes osan heidän yli 30 000 euroa maksaneista häistään.

– Tämä on setti, jonka puin sormeeni, kun Meaghan Mitchell lausui valansa, mies kertoi myynti-ilmoituksessaan:

– Kuusi päivää myöhemmin sain selville, että hän oli aloittanut suhteen polttariyönään, ja se jatkui kahdeksan viikon ajan, myös unelmahäidemme läpi.

Andy päätti tehdä sosiaalisessa mediassa virallisen ilmoituksen siitä, että heidän liittonsa oli ohi. Hän myös kertoi kaikille, että tuoreen vaimon salasuhde alkoi polttareista.

Harrastivat seksiä vasta häiden jälkeen

Meaghan, 21, tapasi toisen miehen juuri ennen häitään, ja ilmeisesti se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Hän kuitenkin väittää kivenkovaan, ettei harrastanut seksiä tämän kanssa ennen kuin oli jättänyt Andyn:

– Emme harrastaneet seksiä polttareissa, vasta häiden jälkeen. En tehnyt mitään polttariyönäni. Me tiedämme, mitä olemme tehneet ja otamme täyden vastuun teoistamme. Olin nuori ja naiivi, kun tapasin hänet.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!