Hyppää pääsisältöön
Miehen penis oli muistutti munakoisoa.

Miehen kestoerektiolle karu päätös - turvonneena ja violettina sairaalaan!

Netissä leviää aika ajoin miehiä traumatisoivia tarinoita peniksille sattuneista onnettomuuksista. British Medical Journalin äskettäin julkaisema tapauskuvaus kertoo 36-vuotiaasta miehestä, jonka penis murtui, kun perheen pienin hyppäsi vanhempiensa sänkyyn.

Kivuissaan oleva mies saapui sairaalaan, kun hänen peniksensä oli ollut turvoksissa ja epämuodostunut kahden päivän ajan. Hän paljasti nauttineensa Viagraa, joka antoi hänelle erektion, joka ei laskenut seksin jälkeen. Mies yritti "tarmokasta masturbaatiota" päästäkseen eroon erektiosta, mutta turhaan. Lopulta hän luovutti ja meni nukkumaan. Miehen ollessa sängyssä, hänen lapsensa tuli huoneeseen ja hyppäsi sängylle herättääkseen isänsä. Lapsen hyppy osui miehen penikseen, joka murtui osuman voimasta. Miehen saapuessa sairaalaan peniksen oikea puoli oli voimakkaasti turvonnut ja violetti. Ultraääni vahvisti, että kudokset olivat revenneet.

Potilas vietiin leikkaukseen, jossa peniksestä poistettiin veritulppa ja kudokset korjattiin. Hän joutui toipumaan toimenpiteestä muutaman viikon ajan. Kuusi viikkoa myöhemmin mies oli toipunut täysin ja kykeni jälleen saamaan normaaleja erektioita.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!