Katso videot!

Melkoinen muodonmuutos – norjalaisäiti haluaa näyttää Barbielta: "En ole mielestäni ruma!"

26.11.2018 19:02

Norjalainen yksinhuoltajaäiti on käyttänyt sievoisen summan näyttääkseen elävältä Barbielta. Sindy Starlet, joka kutsuu itseään "Norjan Barbieksi", on käyttänyt kauneusleikkauksiinsa 9 000 euroa, ja hänen muodonmuutoksensa on melkoinen.

Luonnostaan A-kupin omaava Sindy on kasvattanut rintojaan CC-kuppiin. Seuraavaksi hän unelmoi vieläkin suuremmista silikoneista, koska hän haluaa elättää itsensä jättirinnoillaan. Rahaa on palanut muun muassa huuliin ja hiuksiin. Hänen ei tarvitse kuitenkaan itse säästää rahaa, sillä "sponsorit" ovat rahoittaneet hänen projektiaan.

– Tyyliini kuuluvat isot huulet, siniset silmät ja rusketus. Käytän aina pinkkiä huulipunaa, Sindy kuvailee ulkonäköään:

– Olen tyytyväinen ulkonäkööni. En ole mielestäni ruma. En häpeile kadulla kulkiessani.

Sindy sai lapsensa parikymmpisenä, ja hän alkoi muokata ulkonäköään pian lapsen syntymän jälkeen. Nykyään 36-vuotias Starlet asuu Oslossa yhdessä teini-ikäisen poikansa Leon kanssa. Leo tukee äitinsä erikoista elämäntapaa.

– Hän on todella kiinnostava. Hän tekee paljon sellaista, mitä muut äidit eivät yleensä tee, Leo,14, sanoo:

– Äitini leikkaukset eivät huoleta minua. Sillä, että äitini muokkaa itseään kauneusleikkauksilla, ei ole minulle merkitystä. Hän on äitini, näytti hän miltä tahansa.

Lähde: New York Post

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!