Hotnow

Makuasioista ei voi kiistellä, mutta tällainen mies vetoaa useimpiin naisiin!

18.05.2017 18:25

Miesmakuja lienee yhtä montaa sorttia kuin naisia maailmassa. Tietyt piirteet miehissä ovat kuitenkin osoittautuneet sinkkumarkkinoilla halutummiksi, kuin toiset. Happifyn kysely paljastaa, millainen mies on valtaosaa naisista miellyttää.

Terveet ja voimakkaat miehet ovat naisten mieleen. Tutkimusten mukaan naiset pitävät miehistä joilla on hyvä immuunivaste ja korkeat testosteronitasot, sillä evoluution näkökulmasta tällaiset miehet selviytyvät todennäköisemmin villissä luonnossa. Samasta syystä naisia viehättävät usein myös ulkoiset maskuliiniset piirteet, kuten vahva leukalinja.

Kliseessä, jonka mukaan naiset pitävät pahoista pojista, saattaa olla jotain perääkin. Omituista kyllä, naiset pitävät omissa oloissaan viihtyviä, synkkämielisiä miehiä seksuaalisesti vetovoimaisempina, kuin iloisilta vaikuttavia miehiä. On epäselvää, onko biologialla tarjota tähän järkevää selitystä.

Myski vetoaa

Myös tuoksu vetoaa naisiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että naiset rakastaisivat partavedessä uivia miehiä. Sen sijaan myskin tuoksu viehättää naisia erityisen paljon. Tutkijat arvelevat tämän johtuvan siitä, että myski muistuttaa naisia kehon ja hien luontaisista aromeista ilman, että se haisisi pahalle.

Kiinnostavaa kyllä myskin tuoksu voi lisätä seksuaalista vetovoimaa niin miehillä kuin naisilla.

Lähde: Happify

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!