Kolmikko nukkuu yhdessä.

Kolme entistä uskovaista löysi onnen polyamorisesta suhteesta!

31.10.2019 19:33

Aamuisin Josh, 42, valmistaa aamiaisen kahdelle lapselleen ja vie heidät kouluun. Hänen vaimonsa, Rebecca, 41 työstää reseptejä ruoka-alan yritykselleen ja 29-vuotias Hannah lähtee töihin kahvilaan. Illalla he kiipeävät yhdessä sänkyyn. Kolmikko on elänyt polyamorisessa suhteessa melkein kaksi vuotta.

– Useimmat ihmiset katsovat meitä kuin meillä olisi kolmas silmä, myöntää Hannah.

Josh ja Rebecca tapasivat toisensa 16-vuotiaina, toimiessaan ähetyssaarnaajina. He menivät naimisiin ollessaan vasta 21-vuotiaita. Molemmat menettivät neitsyytensä hääyönään. Pian pastoreina työskentelevälle parille oli siunaantunut kolme lasta. Kymmenen vuotta sitten pari alkoi kyseenalaistaa kirkon oppeja. Kirkon tarjoamiin sukupuolirooleihin ja ahdaskatseisuuteen kyllästynyt pari jätti kirkon.

– Olen suorapuheinen nainen, enkä sopinut kristilliseen ajatukseen naisesta, joka on pehmeä, lempeä ja hiljainen, Rebecca sanoo.

Noin kaksi vuotta sitten, Rebecca löysi Hannahin Twitteristä. Myös Hannah oli kasvanut lähetyssaarnaajaperheessä, mutta lähtenyt kirkosta. Rebecca kiinnostui biseksuaalin Hannahin moniavioisuutta käsittelevistä kirjoituksista. Pian Rebecca tajusi olevansa kiinnostunut Hannahista. Hän alkoi flirttailla tälle sosiaalisessa mediassa. Muutamaa kuukautta myöhemmin Rebecca ja Josh lensivät Phoenixiin tapaamaan Hannahia. Päivää myöhemmin kolmikko virallisti suhteensa ja Hannah muutti Sacramentoon ollakseen Joshin ja Rebeccan kanssa.

Sitoutunut suhde

Vaikka moni ajattelee, että kolmikon suhde on yhtä eroottisten fantasioiden täyttämistä, Josh, Rebecca ja Hannah vakuuttavat olevan sitoutuneita suhteeseensa aivan kuten muutkin pariskunnat. Heidänkin arkensa on töiden tekemistä ja lasten kasvattamista.

Iltaisin seksiä harrastavat he, jotka ovat sillä tuulella. 

– Monen kuukauden ajan harrastimme seksiä aina kolmistaanm mutta ajan ja terapian avulla olemme päässeet pisteeseen, jossa tunnemme kaikki olemme turvalliseksi ja voimme harrastaa sitä myös pareittain, Hannah avaa heidän seksielämäänsä.

Monet katsovat heidän suhdettaan vinoon, mukaan lukien heidän perheensä. Viime vuonna Josh joutui selittämään asian "erittäin kauhistuneelle" perheelleen, kun he olivat huomanneet kuvia Hannahista sosiaalisessa mediassa.

– He kysyivät: "Teetkö näin, koska katsot pornoa?" He eivät ymmärrä sitä, mutta me määrittelemme rakkauden hieman eri tavalla.

Kolmikko uskoo, että moniavioiset suhteet tulevat yleistymään.

– Nuoremmat sukupolvet eivät ole yhtä kiinnostuneita yksiavioisuuden tarjoamista lupauksista, joten uskon, että tämän kaltaiset suhteet tulevat yleistymään ja kukoistamaan, Hannah sanoo.

Lähde: New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!